Σε μια σημαντική πρωτοβουλία προχωρά η διοίκηση του Ομίλου Animus η οποία ανακοινώνει την απόφαση της να διαθέσει δωρεάν σε ιδιώτες ή εταιρείες τους χώρους του  Animus Theatre δίνοντας τους τη δυνατότητα να οργανώσουν την εκδήλωση τους με την  βοήθεια και την συνεργασία του Ομίλου.

Συναυλίες, παραστάσεις, συνέδρια, ομιλίες, εταιρικές παρουσιάσεις, συνεντεύξεις τύπου, παρουσιάσεις βιβλίων μπορούν να φιλοξενηθούν στο Animus Theater εναρμονισμένα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα των αρμόδιων υπουργείων σχετικά την διεξαγωγή τους. 

Το Animus Theater είναι χωρητικότητας 1.000 θέσεων, πλήρως προσβάσιμο και σε άτομα με αναπηρία.

Η θέση του έχει επιλεγεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να προσφέρει θέαση ακόμα και σε ανθρώπους που νοσηλεύονται στο Κέντρο και δεν δύνανται να μετακινηθούν από το κρεβάτι νοσηλείας τους, ενώ πρόκειται για ένα έργο προσφοράς με επίκεντρο τον άνθρωπο και τον πολιτισμό.

Σε σχετική του ανακοίνωση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ANIMUS, κ. Νταβέλης Αχιλλέας ανέφερε ότι  «Απόφαση της Εταιρείας μας είναι να διαθέσουμε το υπαίθριο Animus Theater δωρεάν σε ιδιώτες και εταιρείες ή σε ΟΤΑ για κοινές πολιτιστικές δράσεις και τη μέγιστη δυνατή χρήση του με γνώμονα την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων εξαιτίας της πανδημίας.

Γνωρίζεται καλύτερα από μένα ότι τα θέατρα παραμένουν ζωντανά μόνο όταν είναι επισκέψιμα κι αυτός είναι ο στόχος μας.

Η φιλοδοξία μας ως εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας με προεξέχουσα άποψη το χώρο της αναπηρίας, είναι μέσα από αυτή τη δράση να μπορέσουμε να διασυνδέσουμε πέραν του πολιτισμού και της επιχειρηματικότητας, τον πολιτισμό και την αναπηρία»