Παρουσιάστηκε το Σαββατοκύριακο η πρώτη μπύρα της Λάρισας. Πρόκειται για μια γευστική Pilsner που παράγεται από την νεοσύστατη Ζυθοποιία Πηνειού και ονομάζεται LoLa.
Οπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου πρόκειται για μια φρέσκια, απαστερίωτη μπύρα με βυνώδη γεύση, βοτανικά και πικάντικα αρώματα και ελαφρώς πικρή επίγευση η οποία συνδυάζεται ιδανικά με ψαρικά, σαλάτες, κοτόπουλο, αλλά και ψητά κρέατα.
Το όνομα προέρχεται από τα αρχικάτων λέξεων Longitude(Γεωγραφικό Μήκος) και Latitude (Γεωγραφικό Πλάτος)γι’ αυτό και στην ετικέτα της φέρει τις συντεταγμένες της πόλης της Λάρισας. Οι Λαρισαίοι βέβαια προτιμούν την  άποψη πως το όνομα στην πραγματικότητα προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Love Larissa!!
Η Ζυθοποιία Πηνειού, ιδρύθηκε πριν λίγους μήνες και αποτελεί την πρώτη μικροζυθοποία της Λάρισας. Έχει σαν στόχο, την παραγωγή και προώθηση, απαστερίωτης και αφιλτράριστης μπύρας και είναι εγκατεστημένη σε ιδιόκτητο, σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο ζυθοποιείο που ολοκληρώνεται τους επόμενους μήνες.
Η κυκλοφορίας της πρώτης μπύρας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και αγκαλιάστηκε με θέρμη από το κοινό της Λάρισας,  ενώ το καλοκαίρι αναμένεται να κυκλοφορήσει και η δεύτερηLolaτύπου BelgianAle.
Πληροφορίες – επικοινωνία
Ζυθοποιία Πηνειού
Παλαιολόγου  19, 41223-Λάρισα
Ζυθοποιείο: 7 Χιλ. Οδού Λάρισας-Συκουρίου.
τηλ2410-289076
e-mail: info@pineiosbrewery.gr
www.pineiosbrewery.gr
www.lolabeer.gr
Fb: Lola Fresh Beer
Instagram: lola_fresh_beer