Αφουγκράζοντας τις ανάγκες των θεσσαλικών επιχειρήσεων μελών του ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 6 ωρών, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017  ( ώρα: 16:30-21:30), με τίτλο: “'Ακούω τον πελάτη, Αφουγκράζομαι τις Ανάγκες του Μιλώ και πουλάω!(Selling on Needs)”
Στόχος του σεμιναρίου είναι να περιγράψει μια άλλη, πιο σύγχρονη διάσταση της τακτικής των πωλήσεων, η οποία καθιστά ουσιαστικά τον πωλητή σύμβουλο του πελάτη. Μια διάσταση η οποία δεν περιορίζεται μόνο στις έμφυτες ικανότητες του πωλητή αλλά και στον εφοδιασμό του με τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις, οι οποίες θα του δώσουν τη δυνατότητα να πουλά δημιουργώντας ένα διάλογο βασισμένο και επικεντρωμένο πάντοτε στις ανάγκες του πελάτη.
Εισηγητής του προγράμματος θα  είναι ο κ.  Α. Μπερτσιμάς, Καθηγητής Μάρκετινγκ & Πωλήσεων Ευρωπαϊκών και Αμερικάνικων Πανεπιστημίων στην Ελλάδα ο οποίος έχει διατελέσει Εμπορικός Διευθυντής, Δ/ντής Μάρκετινγκ και πωλήσεων μεγάλων Ελληνικών και Πολυεθνικών εταιρειών.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πωλητές και σε στελέχη τμημάτων πωλήσεων.
Για περισσότερες πληροφορίεςαναφορικά με το κόστος και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ έως την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 (αρμόδια η κα Χαρμάνη Αποστολία) τηλ: 2410555507 & education@sthev.gr