Θέλετε να είστε σε ετοιμότητα ότι κι αν συμβεί στο σπίτι που θα αλλοιώσει την καθαριότητα της προηγούμενης ημέρας; Θέλετε το ίδιο και για το γραφείο σας; Για καθαρές επιφάνειες πάντα, σας προτείνουμε μερικά από τα πιο δραστικά αξεσουάρ καθαρισμού που σε ένα λεπτό έχουν αφήσει κάθε επιφάνεια να λάμπει. Όλες οι νοικοκυρές τα θέλουν στο σπίτι τους, αλλά είναι χρήσιμα και στους εργένηδες της παρέας.
Φαράσια, κοντάρια σκούπας & σφουγγαρίστρες
 
Βρείτε το ορθοπεδικό φαράσι, το οποίο χωρίς να σκύψετε μαζεύει τα ψίχουλα και στις σκόνες από το πάτωμα, εύκολα και γρήγορα και είναι από τα καλύτερα φαράσια που μπορείτε να επιλέξετε. Διαθέτει και κλιπ, ώστε να κουμπώνουν στα κοντάρια σκούπας Μαζεύει τα σκουπίδια, τόσο στον οικιακό όσο και στον βιομηχανικό τομέα. Παράδοση σε 48 ώρες στον χώρο σας.
Σφουγγαρίστρα 10 εκατοστών, ραφτή
 
Σίγουρα θέλετε μία σφουγγαρίστρα που να καλύπτει στο πέρασμά της όλες τις σκόνες. Αποκτήστε επαγγελματικές ραφτές σφουγγαρίστρεςμε άψογη απορροφητικότητα που είναι ιδανική για παρκέ, ξύλινο δάπεδο και μάρμαρο. Super προσφορά από εδώ.
Συνδυάσετε την με κοντάρι αλουμινίου για να κρατήσει για πολύ καιρό. Βρείτε με ένα κλικ το κοντάρι από ανακυκλώσιμα υλικά.
Σκούπα πολυτελείας εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
 
Η σκούπα πολυτελείας είναι η καλύτερή σας επιλογή. Αντέχει στον χρόνο και στις δύσκολες συνθήκες του περιβάλλοντος λόγω της υψηλής ποιότητας πλαστικού από το οποίο αποτελείται. Πλένεται πανεύκολα.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερα προϊόντα για την καθαριότητα του χώρου σας στο oneservices-eshop.gr. Μπορείτε να κάνετε και τηλεφωνικές παραγγελίες, μιλώντας απευθείας με τον εκπρόσωπο.