Τα midi-maxi φορέματα και τα γυναικεία πουκάμισα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι από τα κομψά ρούχα που θα μπορούσε να φορέσει μία γυναίκα για να πάει οπουδήποτε όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι ρούχα - κλειδιά αφού μπορούν να προσφέρουν άψογη επαγγελματική εικόνα σε ένα meeting, elegant εμφάνιση σε μία ιδιαίτερη περίσταση ή απλά να σας φτιάξουν τη διάθεση φορώντας τα, χωρίς να είναι απαραίτητη κάποια formal περίσταση.
Επιλέξαμε από το ηλεκτρονικό κατάστημα Regalinas ένα πουκάμισο see through από μετάξι και δύο γυναικεία φορέματα που φοριούνται με άπειρους τρόπους προσφέροντας μία casual αίσθηση ή μία επίσημη χροιά στο outfit σας.


Μαύρο πουκάμισο φουσκωτό στους ώμους και διάφανο! Ένα ρούχο που μπορεί να αναδείξει τόσο την σιλουέτα σας όσο και ένα πολύ όμορφο χτένισμα που θα επιλέξετε. Το totalblackεπιτρέπει τον συνδυασμό με πολλά χρωματιστά αξεσουάρ αν είστε φαν των κοσμημάτων αλλά και μιας ιδιαίτερης τσάντας σε στυλ φάκελο! Βρείτε το μεταξωτό πουκάμισο από εδώ και αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη να επιλέξει το ολοκληρωμένο ντύσιμό σας για οποιαδήποτε ώρα.

Μπλε σκούρο midi φόρεμα που φοριέται αποκλειστικά με ψηλό μποτάκι, πέδιλο ή γόβα. Είναι vintageκαι μπορεί να καμουφλάρει πολύ καλά οποιαδήποτε ατέλεια στην περιφέρεια, αφού το ζωνάκι του στέκεται στο κατάλληλο σημείο. Εφαρμόζει τέλεια στον κορμό και κλείνει με φερμουάρ στην πλάτη.

Ένα από τα πιο επιτυχημένα μακριά χειμωνιάτικα φορέματα της σεζόν! με ένα κλικ, πριν εξαντληθεί,  το φόρεμα - πουκαμίσα με εντυπωσιακά ανοίγματα στα πλάγια και τσεπάκι στο στήθος. Συνοδεύεται με ζωνάκι δερματίνης που στέκεται τέλεια στην μέση αναδεικνύοντάς την.
Θέλετε περισσότερα γυναικεία πουκάμισα και φορέματα; Κλικ στο regalinas.gr…που αλλού!