Μέσα στην περίοδο του Πάσχα αναμένεται να τεθεί σε κυκλοφορία η πρώτη μπύρα της Λάρισας από την Ζυθοποιία Πηνειού, η οποία ιδρύθηκε πριν λίγους μήνες. Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22/2/2018,η γευστική δοκιμή και η παρουσίαση των πρώτων ετικετών της Ζυθοποιίας Πηνειού.  Ο στόχος της δοκιμής ήταν η γευστική βελτίωση των πρώτων ζύθων που θα παράξει η Ζυθοποιία και συγκεκριμένα μιας Pilsener και μιας BelgianAle.
Στην ζυθογνωσία συμμετείχαν αρκετοί επαγγελματίες- ιδιοκτήτες καταστημάτων διασκέδασης, διανομείς ποτών, επιστήμονες του Ζύθου, ερασιτέχνες ζυθοποιοί και φίλοι της Μπύρας. Η Ζυθοποιία Πηνειού, ιδρύθηκεπριν λίγους μήνες και αποτελεί την πρώτη μικροζυθοποία της Λάρισας.
Έχει σαν στόχο, την παραγωγή και προώθηση φρέσκιας, απαστερείωτης Μπύρας και θα εγκατασταθεί σε ιδιόκτητο σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο ζυθοποιείο που ολοκληρώνεται τους επόμενους μήνες.
Η κυκλοφορία της πρώτης μπύρας αναμένεται το Πάσχα, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού αναμένεται να κυκλοφορήσει και η δεύτερη τύπου BelgianAle.
Πληροφορίες – επικοινωνία Ζυθοποιία Πηνειού, τηλ: 2410-289076.