Τα γεωργικά φάρμακα και η ορθή χρήση τους μπορεί να προσφέρει πολύ σημαντικά οφέλη στο χωράφι και εν τέλει στην παραγωγή σας.
Η ύπαρξη παράνομων φαρμάκων αποτελεί μία πραγματικότητα, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτική στην επιλογή σας. Έπειτα θα πρέπει να προφυλάσσεστε τόσο εσείς που τα χρησιμοποιείται όσο να προστατεύετε και το περιβάλλον. Η χρήση του σωστού εξοπλισμού για τον ψεκασμό είναι για παράδειγμα πολύ σημαντική παράμετρος που πρέπει να λάβετε υπόψιν.
Μέσα από την μεγάλη ποικιλία του ηλεκτρονικού καταστήματος LF, μπορείτε να βρείτε ζιζανιοκτόνα και μυκητοκτόνα, , σε πολύ καλές τιμές.
Καταπολεμήστε κάθε μεγάλη και μικρή ασθένεια φυτών και καλλιεργειών μέσω του ραντίσματος και του ψεκασμού. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα LF θα βρείτε και ειδικά σκευάσματα για ασθένειες όπως το ωίδιο, που μπορεί να μολύνει τις ποικιλίες του αμπελιού αλλά και πολλά φυτά. Από την άλλη, μπορείτε να επιλέξετε διάφορα ζιζανιοκτόνα που σας επιτρέπουν να μεγιστοποιείτε την παραγωγή στον αγρό σας, με έναν εύκολο και οικονομικό τρόπο.
Τα κορυφαία πλεονεκτήματα, είναι η μεγάλη ποικιλία, οι ανταγωνιστικές τιμές, η άμεση παράδοση στον χώρο σας, η υψηλή ποιότητα, η συνέπεια, η υπευθυνότητα.
Daconil μυκητοκτόνο & Basagran ζιζανιοκτόνο
Το Daconil είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεωργικά φάρμακα που παρεμποδίζουν τη βλάστηση των ευαίσθητων μυκήτων σε όλες τις επιφάνειες των φυτικών ιστών. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό φάρμακο που συνιστάται για δύο ή περισσότερες ασθένειες φυτών. Εφαρμόζεται μέσω ψεκασμού. 
Το Basagran είναι ένα από τα πιο συστηματικά ζιζανιοκτόνα που καταπολεμούν τα πλατύφυλλα ζιζάνια που προσβάλλουν τις καλλιέργειες του φασολιού του ρυζιού κ.α. Εφαρμόζεται μέσω ψεκασμού.
Αν θέλετε να βρείτε κι άλλα εντομοκτόνα για τις καλλιέργειές σας, ανακαλύψτε τα πιο σημαντικά μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα LF. Μπείτε στο lf.gr για να δείτε περισσότερα και να κάνετε την παραγγελία σας. Δεκτές και οι τηλεφωνικές παραγγελίες.