H EΔΑ ΘΕΣΣ απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα της δημοτικής αρχής σχετικά με εργασίες φυσικού αερίου στην οδό Μανδηλαρά αναφέρει τα εξής:

"Σε απάντηση δημοσιεύματος σχετικά με εργασίες σύνδεσης στο δίκτυο φυσικού αερίου που εκτελούνται στην οδό Μανδηλαρά στη Λάρισα, ενημερώνουμε ότι η Εταιρεία Διανομής Φυσικού Αερίου, εκτελεί τις εργασίες αυτές βάσει των υποχρεώσεων που προκύπτουν από την τήρηση των όρων  του Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής(ΚΔΔΔ, ΦΕΚ Β’ 1507/02.05.2018).
Στις περιοχές όπου πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης, ηΕΔΑ ΘΕΣΣ ενημερώνει διαρκώς το καταναλωτικό κοινό  με  διανομή φυλλαδίων στην περιοχές πριν και κατά τη διάρκεια της ασφαλτόστρωσης, με σταθερές ανακοινώσεις στον ηλεκτρονικό τύπο και με περιοδικές ανακοινώσεις στον έντυπο τύπο.
Στα ανωτέρω πλαίσια, το καταναλωτικό κοινό σέβεται τη διαδικασία αυτή και προβαίνει άμεσα στην υπογραφή της Σύμβασης Σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου. Στις περιπτώσεις όπου υπάρχουν χρονικές αποκλίσεις, η ΕΔΑ ΘΕΣΣενημερώνει τον Δήμο Λαρισαίων για την αντιμετώπιση αυτών των επεμβάσεων σε νέα ασφαλτόστρωση.
Αναφορικά με την οδό Μανδηλαρά, οι εργασίες σύνδεσης και αποκατάστασης στο δίκτυο φυσικού αερίου, πραγματοποιούνται σήμερα Παρασκευή 22.02.2019και θα ολοκληρωθούν πλήρως εντός της ημέρας.
Σε κάθε περίπτωση η ΕΔΑ ΘΕΣΣ αντιλαμβάνεται τις θέσεις της Δημοτικής Αρχής πλήρως εκτελώντας παράλληλα εργασίες σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, βάσει του Ρυθμιστικού και Νομικού πλαισίου με την μικρότερη δυνατή όχληση των πολιτών".