H ZeniΘ, ο Νο 1 πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα,συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλίας, το Φεστιβάλ Πηνειού, που λαμβάνει χώρα από τις 19 έως τις 22 Ιουνίου, προσκομίζοντας την κορυφαία ενέργεια της!

Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει εδώ και 20 χρόνια, η ΖeniΘ στηρίζει ενεργά το Φεστιβάλ Πηνειού και προσφέρει στους τυχερούς παρευρισκόμενους 8 μήνες δωρεάν ρεύμα μέσω ενός διασκεδαστικού activation!

Στο ειδικό booth με θέμα «Η Κορυφαία στιγμή μου στο Φεστιβάλ Πηνειού» που ήδη έχει στηθεί, οι επισκέπτες του Φεστιβάλ μπορούν να απαθανατίσουν την εμπειρία τους μέσω μιας πρωτόγνωρης πανοραμικής selfie! 

Επιπλέον, οι επισκέπτες του booth της ZeniΘ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση για να καλύψουν τις ανάγκες τους σε ρεύμα για 8 ολόκληρους μήνες και να αναπτύξουν μια σταθερή σχέση εμπιστοσύνηςμε την ΖeniΘ, απολαμβάνοντας κορυφαία ενέργεια στην καθημερινότητα τους.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, μεταφέροντας τον παλμό της ενεργούς συμμετοχής της εταιρείας στις τοπικές δράσεις στις περιοχές δραστηριοποίησής της ανέφερε:

«Συμμετέχουμε ως ZeniΘ στο κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλίας, προκειμένου να τιμήσουμε τις ρίζες μας, τις πόλεις από τις οποίες ξεκινήσαμε την 20χρόνη πορεία μας, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες μας σε φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα.

Στόχος μας είναι να στηρίξουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά το πολύτιμο έργο της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων που διατηρεί το αυτό το σπουδαίο πολιτιστικό γεγονός ζωντανό, δίνοντας την κορυφαία ενέργεια μας στο μεγαλύτερο festival της Θεσσαλίας».