Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι συμμετείχε με 11 επιχειρησεις – μέλη του υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της ΝΑ Ευρώπης ,  τη FOODEXPΟ 2018 (10-12/3/2018)
Σε εκθεσιακή επιφάνεια 55.000 τ.μ. και με περισσότερους από 1.275 Ελληνες και ξένους εκθέτες , 70.000 επισκέπτες και 3500 διεθνείς αγοραστές  από αγορές στόχους σε όλο τον κόσμο,
η FOOD EXPO αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας, καθώς έχει επιβεβαιώσει τη φήμη της ως μια πραγματικά μεγάλη διεθνής έκθεση, που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.
Την έκθεση επισκέφθηκε το Σάββατο 10-3-2018 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήριος Γιαννακόπουλος και ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Παπαλέξης και κατά τη διάρκεια της ημέρας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εκθέτες – μέλη μας αλλά και με άλλους εκθέτες από την υπόλοιπη Ελλάδα.

To Σάββατο το απόγευμα από τις 17.30 έως 19.00 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ο chef κ. Πλουμιστός με συνεργάτες του μαγείρεψαν με πρώτες ύλες τοπικά προϊόντα των επιχειρήσεων μελών μας τοπικές σπεσιαλιτέ που γεύτηκαν οι επισκέπτες της Foodexpo.
Οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Λάρισας , που συμμετείχαν ως εκθέτες, είναι οι κάτωθι:

1.      ΓΙΑΣΕΜΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ

2.      ALVERG MARKETING SOLYTIΟNS IN CENTRAL GREECE-  ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

3.      ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΖΩΗΣ – ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΡΠΟΥ ΑΡΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑΣ ΜΕ ΑΡΩΝΙΑ

4.      ODE TO POMEGRANATE-  ΧΥΜΟΣ ΡΟΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΡΟΔΙΟΥ

5.      ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΕ-FOODSURFING LTD- ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΤΟΣ ΣΚΟΡΔΟΥ

6.      ΦΑΡΜΑ ΝΤΟΥΜΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ

7.      ΕΛΕΝΗ ΚΑΜΠΙΣΙΟΥ- ΜΕΛΙ

8.      ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ-ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ

9.      RENOVA-ENG ΙΚΕ- ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΓΡΟΤ. ΠΟΡΪΟΝΤΩΝ

10.  ΧΡΥΣΗ ΜΗΛΙΑ- ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΛΟΞΙΔΟ

11.  ΠΑΥΛΙΔΗΣ Η. ΘΕΟΦΙΛΟΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΩΝ