Οι μονώσεις είναι πολύ σημαντικές διαδικασίες για το σπίτι που συνήθως γίνονται είτε από την κατασκευή του σπιτιού, είτε αργότερα σαν εργασίες ανακαίνισης. Είναι άμεσα συνυφασμένες με την εξοικονόμηση ενέργειας και την θερμική άνεση του σπιτιού. Δηλαδή τα καλά μονωμένα σπίτια δεν έχουν ανάγκη από μεγάλη κατανάλωση ενέργειας και έτσι τα έξοδα των καυσίμων θέρμανσης είναι σαφώς λιγότερα.
Η εταιρεία Monotech μετά από μία μελέτη στον χώρο σας, προτείνει την καλύτερη λύση για μόνωση που χρειάζεται, είτε στο εξωτερικό είτε στο εσωτερικό του σπιτιού. Απώτερος σκοπός να διατηρηθεί η θερμοκρασία στο σπίτι και να επιβραδυνθεί η απότομη αλλαγή της.
Η εξειδίκευση και η τεχνογνωσία της εταιρείας, μαζί με την εμπειρία του προσωπικού,  προσφέρουν στον χώρο σας, όλα όσα χρειάζεται. Ποιοτικές μονώσεις σπιτιού, υγρομονώσεις, θερμομονώσεις, ρητινικά δάπεδα, πράσινα δωμάτια.
Σταθερές τιμές
Οι τιμές που προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας διατηρούνται σε σταθερά επίπεδα, χωρίς υπερβολές. Για να προκύψει η τελική τιμή του πακέτου, χρειάζεται πρώτα να γίνει μελέτη χώρου.
Ανάμεσα στα έργα της εταιρείας, μπορείτε να βρείτε βιομηχανικά κτήρια, έργα υποδομής, δημόσια κτήρια, οικίες και πολλά άλλα, τα οποία μπορείτε να βρείτε μέσα από το site της εταιρείας.
Οι μονώσεις είναι απαραίτητες στις μέρες μας, ειδικά με τις κλιματικές αλλαγές όπου τα καλοκαίρια είναι όλο και πιο ζεστά και οι χειμώνες όλο και πιο κρύοι.
Η απάντηση στην προστασία του σπιτιού σας λοιπόν είναι να επιλέξετε αφενός τη σωστή μόνωση και αφετέρου τον σωστό συνεργάτη ή εταιρεία που με την κατάλληλη εμπειρία θα καλύψει τις ανάγκες σας.
Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τα συστήματα μονώσεων της Monotech.
Οι συνεργάτες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία είναι στη διάθεσή σας κάθε μέρα για την καταγραφή των αναγκών σας και τον προγραμματισμό μόνωσης στο σπίτι, στην ταράτσα, στην πρόσοψη.