Ο τρόπος με τον οποίο θα επιλέξετε να φωτίσετε τον χώρο σας είναι το Α και το Ω στην ατμόσφαιρα που θέλετε να αποδώσετε στο σαλόνι, το χωλ, το υπνοδωμάτιο! Τις περισσότερες φορές δεν είστε σίγουροι για το ύφος που θέλετε να αποδώσετε. Είναι ρουστίκ; Κλασικό; Minimal; Βιομηχανικό; Ό,τι σας εκφράζει μπορείτε να το βρείτε στην μεγάλη ποικιλίαStarlamp!
Ξεκινήστε την αναζήτηση φωτιστικών από το πιο σημαντικό δωμάτιο του σπιτιού που είναι το σαλόνι. Τα κλασικά φωτιστικά είναι και διαχρονικά και θα παραμείνουν για πολλά χρόνια κρεμασμένα στο ταβάνι σας! Από την άλλη τα μοντέρνα φωτιστικά, ακολουθούν μία τάση της εποχής και ίσως χρειάζεται να τα αντικαταστήσετε, σε λίγα χρόνια, ωστόσο είναι πιο εντυπωσιακά και πρωτότυπα για το χρονικό διάστημα που θα μείνουν να φωτίζουν το σπιτικό σας.
Επιλέξαμε από το ηλεκτρονικό κατάστημα Starlamp μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά μοντέρνα και κλασικά φωτιστικά για κάθε χώρο που μπορείτε να βρείτε σε πολύ καλές προσφορές, με ένα κλικ. 

Το κλασικό κρεμαστό φωτιστικό σε χρώμιο είναι μία alltime classic πρόταση που προσθέτει λάμψη και πολύ έντονο φωτισμό στο σαλόνι. Για περισσότερη λάμψη και παραμένοντας στο κλασικό στυλ, μπορείτε να επιλέξετε κρυστάλλινα φωτιστικά (πολυελαίους) με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Το τρίφωτο κρεμαστό φωτιστικό σε μαύρο - μπρονζέ μπορεί να χαρακτηρίσει το δωμάτιο που θα επιλέξετε να το τοποθετήσετε. Ο minimal τύπος του και παράλληλα η πρωτότυπη σχεδίασή του θα το καταστήσουν ένα από τα πιο μοντέρνα στοιχεία στον χώρο σας. Παραγγελία από εδώ, με δωρεάν μεταφορικά.

Μία χρωματιστή και μοντέρνα πρόταση για την κουζίνα σας! Ένα μοντέρνο φωτιστικό με λάμπες που περιτριγυρίζονται από πιρούνες και κουτάλες. Έξυπνο και λειτουργικό φωτιστικό. Αγοράστε το!
Μπορείτε να μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Starlamp με 1 κλικκαι να βρείτε όλη την ποικιλία φωτιστικών για κάθε χώρο και τους τρόπους επικοινωνίας με το κατάστημα για οποιαδήποτε απορία έχετε. Δεκτές και οι τηλεφωνικές παραγγελίες.