Από κάποια ηλικία και έπειτα ίσως ξυπνάτε με μία ακόμα ρυτίδα κάθε μέρα! Είναι μία αναπόφευκτη κατάσταση και ονομάζεται γήρανση. Συμφιλιωθείτε με αυτό το ενδεχόμενο και βρείτε τρόπους να το εξουδετερώσετε και να είστε καλά με την εμφάνισή σας και τον εαυτό σας.
Στα κέντρα Medical Anti-Aging Center όλα γίνονται!
Αν και η δική σας επιδερμίδα έχει φτάσει σε μία κρίσιμη καμπή, τότε χάνει την ελαστικότητά της και την τονικότητά της και γίνεται ξηρή. Οι ρυτίδες βαθαίνουν και είναι χαρακτηριστική η πτώση των οιστρογόνων με αλλεπάλληλη συνέπεια τα κύτταρα του δέρματος να υφίστανται αρνητικές επιπτώσεις. Εκτός από τις κρέμες και τις θεραπείες ανάπλασης, μπορείτε να λάβετε πιο δραστικά μέτρα, τα οποία και σχετίζονται με τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και συνολικά όλου του προσώπου. Επίσης - εστιάζοντας στην περιοχή γύρω από τα μάτια- πολύ αποτελεσματική θεραπεία αντιγήρανσης είναι η αναίμακτη laser βλεφαροπλαστική, η οποία δημιουργεί κυριολεκτικά ένα νέο πρόσωπο.
Θεραπεία κολλαγόνου για γέμισμα των ρυτίδων
Το κολλαγόνο θα διατηρήσει την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη και θα συγκρατήσει την υγρασία που χρειάζεται ώστε να λειτουργήσει σαν ένας μηχανισμός που θα ενισχύσει άμεσα την ελαστικότητα.Οι περισσότερες θεραπείες για πλήρωση ρυτίδων με κολλαγόνο είναι ολιγόλεπτες και πλήρως ανεκτές από την επιδερμίδα σας. Λίγες μόνο ημέρες μετά την θεραπεία με με γέμισμα ρυτίδων γύρω από τα μάτια το πρόσωπό σας φαίνεται ξεκούραστο και γεμάτο υγεία. Το υγρόlift με Filler ΗΑ υαλουρονικού οξέος είναι μία από τις θεραπείες που επανασχηματίζει άρδην το πρόσωπό σας.
Αναίμακτη βλεφαροπλαστική - Αντίο στην χαλάρωση
Η περιοχή των ματιών με τα χρόνια εμφανίζει ένα δέρμα που λεπταίνει περισσότερο και γίνεται όλο και πιο ευαίσθητο σε σημείο που αν δεν προσεχθεί μπορεί να υποδηλώσει την ηλικία τα γυναίκες!Με την μέθοδο της βλεφαροπλαστικής μπορεί να βελτιωθεί άμεσα η όψη των ματιών τόσο στα άνω όσο και στα κάτω βλέφαρα.
Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με το έμπειρο ιατρικό προσωπικό ώστε να λάβετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τις διάφορες μεθόδους που θα σας κάνουν πιο νέα τόσο στην όψη όσο και….στην ψυχολογία!
Βρείτε περισσότερα και κλείστε τώρα ραντεβού στα Medical Anti aging Centers!