Η πιτσαρία είναι μία επιχείρηση, η οποία αν στεφθεί με επιτυχία και καθοδηγείται από σωστό marketing μπορεί να επιφέρει ένα τεράστιο κέρδος στον ιδιοκτήτη. Στον δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση, θα πρέπει και εσείς να κάνετε τις καλύτερες επιχειρηματικές επιλογές, ώστε η επιχείρησή σας να αρχίσει με το καλύτερο πλάνο!

Επικεντρωνόμαστε στον εξοπλισμό της πιτσαρίας και σας προσφέρουμε μερικές συμβουλές για να αποφύγετε λάθη.

Αρχικά, είναι αναγκαίο να κάνετε μία πολύ καλή έρευνα ώστε να βρείτε τον σωστό συνεργάτη, ο οποίος θα σας εξοπλίσει με έναν ποιοτικό εξοπλισμό.

Τα κυριότερα προϊόντα που θα χρειαστεί να αγοράσετε πρώτα - πρώτα είναι οι ηλεκτρικοί φούρνοι με πυρότουβλο ειδικοί για πίτσα και οι εξειδικευμένοι φούρνοι για σφολιάτες, με συγκεκριμένες λειτουργίες που μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες επαγγελματικές ανάγκες. Πιο μικρής σημασίας εξοπλισμός είναι οι ηλεκτρικοί φούρνοι ή τα φουρνάκια μικροκυμάτων που στοχεύουν στο ζέσταμα της έτοιμης πίτσας πριν σερβιριστεί στον πελάτη.

Βρείτε εδώ έναν εξαιρετικό διώροφο ηλεκτρικό φούρνο με πυρότουβλο, για 4+4 πίτσες των 30cm η καθεμία.

Ακόμη, από την σειρά LINE MICRO μπορείτε να βρείτε το φουρνάκι σφολιατοειδών με χωρητικότητα 3 ταψιών.

Στον εξοπλισμό καταστημάτων εστίασης, όπως είναι η πιτσαρία, θα χρειαστείτε σίγουρα ψυγεία πάγκους, θαλάμους ή βιτρίνες. Στην λίστα της πιτσαρίας σίγουρα υπάρχουν τα επαγγελματικά ταχυζυμωτήρια, αλλά και τα ανοικτικά ζύμης.

Δημιουργήστε το δικό σας Business Plan με σύμμαχο την εταιρείαVaranakis.

Ένα τηλέφωνο αρκεί για να διαπιστώσετε ότι ο εξοπλισμός που επιθυμείτε είναι ετοιμοπαράδοτος. Το μόνο που μένει είναι να ορίσετε την ημερομηνία παραλαβής. Μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της επιχείρησης και βρείτε όλα τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, σε πολύ καλές προσφορές που κάθε επαγγελματίας δικαιούται!