Ο ΣΕΒ, με την υποστήριξη του ΣΘΕΒ, διοργανώνουν Ψηφιακό Εργαστήριο με θέμα: «H Κυβερνοασφάλεια στην καθημερινή πρακτική των επιχειρήσεων», την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 16:30.

Η ταχεία υιοθέτηση ψηφιακών τεχνολογιών είναι σημαντικός παράγοντας προσαρμογής κάθε επιχείρησης στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση, γεγονός όμως που συνοδεύεται από αύξηση των κινδύνων του κυβερνοχώρου. Ήδη, το 2018, 4 στις 10 βιομηχανικές επιχειρήσεις επηρεάστηκαν από σοβαρό συμβάν ασφάλειας. Αναδεικνύεται λοιπόν η σπουδαιότητα του σχεδιασμού και εφαρμογής αποτελεσματικών στρατηγικών κυβερνοασφάλειας.

Στο εργαστήριο θα παρουσιαστεί οδικός χάρτης για σύγχρονες λύσεις κυβερνοασφάλειας. Θα γίνει αναφορά στις απειλές που αντιμετωπίζει σήμερα μια επιχείρηση, στους τρόπους προστασίας, στις απαιτήσεις σε υποδομές, εργαλεία και ειδικότητες, στις υποχρεώσεις συμμόρφωσης, στη νομική προστασία, καθώς και στους τρόπους ασφαλούς ανταλλαγής δεδομένων σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα και τους πελάτες.

Θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι ομιλητές από τους ομίλους MotorOil, Μυτιληναίου, Alpha Bank, ΔΕΗ, Vodafone και Deloitte, με εμπειρία στην εφαρμογή και συντονισμό συστημάτων κυβερνοασφάλειας και στη διαχείριση κρίσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής προκειμένου να λάβουν τον σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης του εργαστηρίου μετά την εγγραφή τους ενώ δεν υπάρχει κόστος.

Η φόρμα συμμετοχής και το αναλυτικό πρόγραμμα του εργαστηρίου βρίσκονται στη σύνδεση: https://www.sthev.gr/2020/11/26/kivernoasfalia_ergastiri/.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον ΣΕΒ (κα Ελεονώρα Σταμάτη, 2115006165, industrial@sev.org.gr) και στον ΣΘΕΒ (κα Μαρία Γιαννίτση, 2410555507, giannitsi@sthev.gr).