Το Επιμελητήριο Λάρισας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα συμμετάσχουν με περίπτερο στη Δ.Ε. FRESKON (Θεσσαλονίκη, 2-4/4/2020), η οποία  συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εταιριών κάθε μεγέθους από τον κλάδο των νωπών προϊόντων τόσο από την Ελλάδα όσο και από χώρες του εξωτερικού, προσφέροντας εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης και επικοινωνίας με βασικούς παράγοντες λήψης αποφάσεων, ενώ παράλληλα, παρουσιάζει ό,τι πιο «φρέσκο» αφορά σε καινοτομίες και υπηρεσίες του κλάδου.

Το επιμελητήριο Λάρισας στην προσπάθειά του να στηρίξει τις επιχειρήσεις μέλη του επιδοτεί μαζί με την Περιφέρεια τον εκθεσιακό χώρο με ποσοστό 66,33%.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το επιμελητήριο στο info@larcci.gr,, δηλώνοντας το ενδιαφέρον τους (αρμόδια κα Τσολάκη, τηλ. 2410536900) το αργότερο μέχρι 31-1-2020.

(*) Επίσης το Eπιμελητήριο Λάρισας, στην προσπάθεια ενίσχυσης της εξαγωγικής προσπάθειας των επιχειρήσεων μελών του, θα συμμετάσχει με περίπτερο στην 1η Διεθνή Εκθεση Τροφίμων και Αγροτεχνολογίας στο ΑΜΜΑΝ της Ιορδανίας (1-4/7/2020) και θα επιδοτήσει τις επιχειρήσεις που προτίθενται να συμμετάσχουν με ποσοστό 33,33% .

Η εν λόγω έκθεση διοργανώνεται από την εταιρεία εκθέσεων Pulse Media for Organizing Exhibitions and Conferences σε συνεργασία με το Συνδικάτο Εμπόρων Τροφίμων της Ιορδανίας, στον εκθεσιακό χώρο Amman International Show Halls. Η έκθεση αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 100 εταιρείες του κλάδου της αλυσίδας των τροφίμων.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους τόσο στην αγορά της Ιορδανίας, όσο και στις αντίστοιχες των γειτονικών χωρών.

Πληροφορίες για την έκθεση θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου.

Παρακαλούμε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας μέχρι την Πέμπτη 30-1-2020 στο ακόλουθο mail: info@larcci.gr, (αρμόδια κα Τσολάκη).