Η σκίαση είναι πολύ σημαντική για το σπίτι σας, ώστε η βιωσιμότητα των ανθρώπων μέσα σε αυτό να είναι λειτουργική και το design του σπιτιού να είναι όμορφο και πρακτικό. Οι δύο πιο δημοφιλείς λύσεις για την σκίαση του σπιτιού και του κήπου είναι οι τέντες και οι πέργκολες. Τι αλλαγές λοιπόν χρειάζεται να κάνετε για να μπορέσετε να δείτε κι εσείς στο σπίτι σας, ολοκληρωμένη σκίαση;

Τέντα με βραχίονες

Η τέντα Markilux 1700 με βραχίονες, είναι κλασική και κομψή. Τοποθετείται πολύ εύκολα και μπορείτε να την επιλέξετε μέσα από την μεγάλη ποικιλία Gournopanos, εύκολα και γρήγορα. Μοναδική τεχνολογία βραχίονα, πολύ καλή τιμή και άμεση εξυπηρέτηση!

Αν επιθυμείτε πέργκολα, δεν υπάρχει καλύτερη λύση από την βιοκλιματική πέργκολα αλουμινίου, η οποία χρησιμοποιεί και εκμεταλλεύεται με φυσικό τρόπο την ενέργεια του ήλιου, ώστε να δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα κάτω απ’ αυτήν. Το σύστημα πέργκολας BIOSHADE που βλέπετε στην εικόνα είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο και έχει προβλεφθεί ώστε να μην πέφτουν τα νερά της βροχής με τις ειδικές υδρορροές. Επιπλέον είναι διαθέσιμο και σύστημα φωτισμού led.

Από την άλλη έχετε εναλλακτική να εγκαταστήσετε μία περγκοτέντα, η οποία είναι τέντα με πέργκολα μαζί. Είναι σε θέση να προστατεύει κάθε εξωτερικό χώρο όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Βρείτε από την εταιρεία Τέντες Γουρνοπάνοςτέντες και πέργκολες που μπορούν να προσφέρουν κορυφαία λύση σκίασης, στο budget που μπορείτε να διαθέσετε.