Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής του, ο θεσσαλικός συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα επεκτείνει τη δραστηριότητα διανομής των προϊόντων του στη γνωστή αλυσίδα supermarkets Γαλαξίας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας που είναι σε ισχύ ήδη από τα μέσα Απριλίου, η διάθεση των προϊόντων ΘΕΣγάλα γίνεται σε επιλεγμένα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας στους νομούς Αττικής, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Σημειώνεται ότι η αλυσίδα supermarkets Γαλαξίας δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1971 και απαριθμεί 161 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, απασχολώντας περισσότερους από 4.800 υπαλλήλους και η συνεργασία του ΘΕΣγάλα με την αλυσίδα σηματοδοτεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς τη ριζική αναδιάρθρωση που επιθυμεί να υλοποιήσει ο Θεσσαλικός Συνεταιρισμός.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, η συνεργασία διευκολύνει τους καταναλωτές να αγοράσουν το ποιοτικό συνεταιριστικό γάλα διευρύνοντας ή υποκαθιστώντας, όπου χρειάζεται, τα σημεία πώλησης των αυτόματων πωλητών γάλακτος της εταιρείας.

Με γνώμονα τη νέα στρατηγική του και πιο συγκεκριμένα την ενίσχυση των καναλιών διανομής του, ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα μεριμνά ώστε να φέρει τους παραγωγούς του ένα βήμα πιο κοντά στον καταναλωτή, αγοράζοντας τα θεσσαλικά προϊόντα από τα ράφια των supermarkets.

Τα προϊόντα που ήδη διατίθενται προς πώληση μέσω των καταστημάτων Γαλαξίας είναι το γάλα, το γιαούρτι καθώς και άλλα γαλακτοκομικά εμπορεύματα του συνεταιρισμού.