Την ερχόμενη Τρίτη, στις 28 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών (ΚΕΑ) Λάρισας. Σύμφωνα με όσα κάνει γνωστά με ανακοίνωση της η GAIA Επιχειρείν τα εγκαίνια θα λάβουν χώρα στη διεύθυνση Παλαμιώτη 19 (στην πόλη της Λάρισας) στις 18:00.
Εκτός από την αγιασμό και την τελετή εγκαινίων, στην εκδήλωση θα απευθύνει καλωσόρισμα ο Διευθύνων Σύμβουλος της GAIA Επιχειρείν Α.Ε., Ιωάννης Κουφουδάκης. Από την πλευρά του ο εμπορικός Διευθυντής GAIA Επιχειρείν Α.Ε., Πολύδωρος Ξενικάκης θα μιλήσει για τις δυνατότητες ανασυγκρότησης του παραγωγικού τομέα. Επίσης, ο Αιμίλιος Νταγένης, Περιφερειακός Διευθυντής της GAIA Επιχειρείν Λάρισας θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Η συμβολή της GAIA Επιχειρείν στην περιοχή της Λάρισας. Τέλος ο Διευθυντής τμήματος ΟΣΔΕ της GAIA Επιχειρείν, Δημήτρης Καπνιάς θα αναφερθεί στο «ΟΣΔΕ 2017 στα Νέα ΚΕΑ Λάρισας».
Μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα το οποίο θα προσφερθεί από τον Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Γυναικών Γόννων οι «Αντιγονίδες».
Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομιλιών έχει ως εξής:
18:00 – 18:15: Αγιασμός – Τελετή Εγκαινίων
18:15 – 18:20: Καλωσόρισμα: Ιωάννης Κουφουδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της GAIA Επιχειρείν Α.Ε.
18:20 – 18:25: Δυνατότητες ανασυγκρότησης του παραγωγικού τομέα: Πολύδωρος Ξενικάκης, Εμπορικός Διευθυντής GAIA Επιχειρείν Α.Ε.
18:25 – 18:30: Η συμβολή της GAIA Επιχειρείν στην περιοχή της Λάρισας: Αιμίλιος Νταγένης, Περιφερειακός Διευθυντής της GAIA Επιχειρείν Λάρισας
18:30 – 18:35: Το ΟΣΔΕ 2017 στα Νέα ΚΕΑ Λάρισας: Δημήτρης Καπνιάς, Διευθυντής τμήματος ΟΣΔΕ της GAIA Επιχειρείν Α.Ε.
ypaithros.gr