Με επίσημους ομιλητές τον Πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών και Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνο Μπακογιάννη, πραγματοποιείται αύριο Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου VALIS RESORT στην Αγριά Βόλου.
Οι δύο επίσημοι προσκεκλημένοι ομιλητές, αναμένεται να αναφερθούν στα Προγράμματα, στις Δράσεις και στις Πρωτοβουλίες των Περιφερειών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας αντίστοιχα, με γνώμονα τη στήριξη της Επιχειρηματικότητας.
Της Ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης θα προηγηθεί η Κλειστή Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου.
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί και θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και της Αντιπολίτευσης, εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, Βουλευτές των Νομών της περιφέρειας ευθύνης του Συνδέσμου, οι επικεφαλής Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδος, Πρόεδροι των Περιφερειακών Βιομηχανικών Οργανώσεων της χώρας, εκπρόσωποι των οικονομικών και παραγωγικών φορέων και εκπρόσωποι της Δημόσιας Διοίκησης, των Τραπεζών και των Στρατιωτικών Αρχών .
Το πρόγραμμα της Ανοιχτής Συνέλευσης είναι:
19.30-20.00: Προσέλευση 
20.00-20.05: Χαιρετισμός  Προέδρου Γενικής Συνέλευσης
20.05-20.15: Χαιρετισμός Εκτελεστικού Αντιπροέδρου ΣΕΒ κ. Κωνσταντίνου Μπίτσιου
20.15-20.35: Ομιλία Προέδρου Δ.Σ. ΣΒΘΚΕ, κας Ελένης Κολιοπούλου
20.35-20.55: Ομιλία Πρόεδρου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού
20.55-21.15: Ομιλία Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνου Μπακογιάννη
21.15:  Πέρας εργασιών – ΔΕΞΙΩΣΗ