Ο καιρός αλλάζει, το καλοκαίρι είναι όλο και πιο κοντά και τα παιδιά αποζητούν το παιχνίδι στον ήλιο! Μία ανάσα από το κέντρο της Λάρισας και εντός του εμπορικού κέντρου Fashion City Outlet, βρίσκεται ο ξεχωριστός παιδότοπος Voltafuntown που θα αποτελέσει μία όαση για όλα τα παιδιά ηλικίας 1 έως 10 ετών. 
Στο νέο εξωτερικό χώρο του Volta fun town, τα παιδιά θα κάνουν τρελά άλματα στο τραμπολίνο, θα πιάσουν το τιμόνι, θα πατήσουν το γκάζι, κάνοντας ατελείωτες βόλτες με τα babykart καιθα πραγματοποιήσουν μαγικές διαδρομές με το τρενάκι.Το καλοκαίρι όμως οι βαρκάδες είναι απαραίτητες και έτσι το Volta fun townέχει δημιουργήσει μία πισίνα όπου τα παιδιά μπορούν να οδηγήσουν με ασφάλεια τα ειδικά babyboats.

Ενώ τα παιδιά θα απασχολούνται στις υπαίθριες δραστηριότητες, οι ενήλικες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον καφέ, το σνακ ή γλυκά επιδόρπια που σίγουρα δε συναντάς σε έναν παραδοσιακό παιδότοπο.
Από την Πέμπτη 25 Απριλίου στις 11 το πρωί σας περιμένουμε στο ανανεωμένο Volta fun town.
Ετοιμάσου και εσύ για την καλύτερη volta της ζωής σου!Volta fun town: 4οχλμ. Λεωφ. Κ. Καραμανλή (εντός Fashion City Outlet)
Ωράριο Λειτουργίας:Δευτέρα - Κυριακή 10.00-23.00 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410 660703