Οι καραμέλες για το λαιμό αποτελούν το πιο οικονομικό και συνάμα απλό μέσο για να αντιμετωπίσει κάποιος αποτελεσματικά τα συμπτώματα που έχουν οι ιώσεις, οι αλλεργίες και το κοινό κρυολόγημα όσον αφορά το ανώτερο αναπνευστικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού.

Το Boehringer Ingelheim Vox Lysopaine Παστίλιες για τον Πονόλαιμο & τον Ερεθισμό του Στοματικού & Φαρυγγικού Βλεννογόνου, με Γεύση Φράουλα-Μέντα, είναι ένα πολύ ποιοτικό προϊόν, το οποίο είναι επί σειρά ετών κορυφαίο σε πωλήσεις. Χάρη στην πανίσχυρη σύνθεσή του έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σύμπτωμα που έχει να κάνει με την περιοχή του λαιμού και να το εξαφανίζει.

Έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και βοηθάει στην ενίσχυση της φωνής και στη μείωση της βραχνάδας. To Voxlysopaine περιέχει σορβιτόλη, η οποία μπορεί να έχει καθαρτική δράση. Ασθενείς με σπάνια κληρονομικά προβλήματα δυσανεξίας στη φρουκτόζη δε θα πρέπει να λαμβάνουν αυτό το ιατροτεχνολογικό προϊόν.

To Voxlysopaine περιέχει στυπτηρία, η οποία αποτελεί πηγή αργιλίου. Ασθενείς με νόσο Alzheimer, σύνδρομο Parkinson, καθώς και ασθενείς σε αιμοκάθαρση θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους πριν τη λήψη αυτού του προϊόντος. Η προτεινόμενη δοσολογία για ενήλικες και παιδιά από την ηλικία των έξι ετών είναι έως οκτώ παστίλιες την ημέρα, ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του καθενός.

Οι συγκεκριμένες παστίλιες είναι για βραχυπρόθεσμη χρήση και δεν πρέπει να λαμβάνεται για περισσότερο από 30 ημέρες χωρίς τη συμβουλή γιατρού. Εάν τα συμπτώματα επιμένουν για περισσότερο από τρεις ημέρες ή επιδεινωθούν και σε περίπτωση πυρετού και άλλων ενοχλήσεων, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας γιατρό.