H APIVITA προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό λύσεις για όλες τις περιστάσεις που αφορούν την περιποίηση του δέρματος. Η σύσφιξη λαιμού και του υπόλοιπου προσώπου απασχολεί πολλές γυναίκες από το 30ο έτος της ζωής του και έπειτα, αφού αναζητούν άμεσα αποτελέσματα, τα οποία διαρκούν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η Apivita Wine Elixir αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα πλούσιας υφής με κόκκινο κρασί και μελισσοκέρι κυκλοφορεί στο εμπόριο σε συσκευασία των 50ml. Αποτελείται σε ποσοστό 93% από φυσικά συστατικά. Ανανεώνει την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ μειώνει ακόμη και τις πιο βαθιές ρυτίδες.

Η κρέμα δεν περιέχει συνθετικά συστατικά, τα οποία μπορεί να επιφέρουν βλαβερές συνέπειες στην υγεία και το περιβάλλον. Το μελισσοκέρι ενυδατώνει και χαρίζει απαλότητα στην επιδερμίδα. Επιπλέον, το κόκκινο κρασί αυξάνει με φυσικό τρόπο την παραγωγή ποιοτικού κολλαγόνου και ελαστίνης. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνεται η σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Το σαλικυλικό οξύ απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα, χαρίζοντας στο δέρμα φυσική λάμψη.

Η APIVITA έχει αντικαταστήσει το νερό στη σειρά wine elixir με έγχυμα από πράσινο τσάι. Έτσι, ενισχύει την αντιοξειδωτική δράση των προϊόντων της. Τα βιολογικά αιθέρια έλαια πατσουλί, φασκόμηλο, νερολί και γεράνι τονώνουν άμεσα την επιδερμίδα και προσφέρουν αίσθηση ευεξίας, που διαρκεί.

Είναι υποαλλεργική και δερματολογικά ελεγμένη. Δεν περιέχει parabens. Απλώστε επαρκή ποσότητα σε καθαρή επιδερμίδα, σε πρόσωπο και λαιμό με απαλές κυκλικές κινήσεις. Αποφύγετε την περιοχή γύρω από τα μάτια.