Η αντηλιακή προσώπου είναι ένα προϊόν απαραίτητο για κάθε γυναίκα που θέλει να χαρεί τον ήλιο το καλοκαίρι με ασφάλεια, αφού εκτός από την αποτελεσματική προστασία έναντι της υπεριώδους ακτινοβολίας, προσφέρει και περιποίηση στην επιδερμίδα.
Το Bendermis Sun antispot cr. με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF50 κυκλοφορεί στην αγορά σε συσκευασία των 150 ml. Είναι μία αντηλιακή κρέμα προσώπου κατά των πανάδων, η οποία δρα άμεσα χάρη στο καινοτόμο και μοναδικό σύμπλεγμα Cel – IR Complex (πολυκόμπι, δεντρολίβανο, τοκοφερόλη). Χάρη σε αυτό παρέχει προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες UVA και UVB, καθώς και από τις υπέρυθρες ακτίνες IR που προκαλούν φωτογήρανση.
Ακόμα, παρέχει προστασία στο DNA και υποστήριξη στην επιδιόρθωση της βλάβης των κυττάρων, η οποία προκαλείται από την υπεριώδη ακτινοβολία UVA και UVB. Προλαμβάνει και εξομαλύνει τις ατέλειες που προκαλούνται από πανάδες, δυσχρωμίες και κηλίδες, ενώ παρέχει και αντιγηραντική δράση και ενυδάτωση στο δέρμα.


Περιέχει νικοτιναμίδη, τη βιολογικά δραστική μορφή της Βιταμίνης Β3, που μειώνει τη σύνθεση μελανίνης, έχει σημαντική λευκαντική δράση και αποτρέπει τη μεταφορά των μελανοσωμάτων στην επιφάνεια της επιδερμίδας.
Ακόμα, περιέχει λάδι αργκάν, ένα ισχυρότατο φυσικό αντιοξειδωτικό, το οποίο προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία UV και συμβάλλει στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, προσφέροντας αντιγηραντική δράση.
Το έλαιο ηλίανθου λόγω της πλούσιας περιεκτικότητας του σε βιταμίνη Ε και σε βασικά λιπαρά οξέα, έχει αντιοξειδωτική δράση, προστατεύει, θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα. Δεν περιέχει parabens, οινόπνευμα και παράγωγα πετρελαίου (Mineral Oil).