Τα αντικουνουπικά νέας γενιάς είναι τα σκευάσματα που προτιμάει το καταναλωτικό κοινό σε μεγαλύτερο ποσοστό, αφού μπορούν να προσφέρουν ασφαλή και αποτελεσματική προστασία από τις επιθέσεις των κουνουπιών και των άλλων εντόμων, οι οποίες αυξάνονται τα καλοκαίρια.

Το Vioryl Repelkito Spray κυκλοφορεί στην αγορά σε συσκευασία των 120ml. Είναι εμπλουτισμένο με τη δραστική ουσία citriodol και με παρεμφερείς βοηθητικές ουσίες. Διατίθεται σε μορφή σπρέι, για ευκολότερη εφαρμογή.

Λειτουργεί ως απωθητικό ενάντια σε κουνούπια, μύγες, σκνίπες και άλλα ενοχλητικά έντομα, ενώ ενδείκνυται για εφαρμογή κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου τα ενοχλητικά έντομα, με πρώτα τα κουνούπια, βρίσκονται σε έξαρση.

Διατίθεται σε πρακτική για να το έχετε πάντα μαζί σας. Παρουσιάζει μεγάλη διάρκεια και αποτελεσματικότητα, καθώς 3-4 πατήματα της αντλίας είναι αρκετά για να διώξουν τα έντομα. Εφαρμόστε το στα ακάλυπτα μέρη του σώματός σας. Με μόνο 3-4 πατήματα της αντλίας ανά πήχη, σας εγγυάται προστασία που διαρκεί έως και πέντε ώρες. Αφού ψεκάσετε το προϊόν στα εκτεθειμένα σημεία του δέρματος, αλείψτε ομοιόμορφα με τα χέρια σας.

Μόλις ολοκληρώσετε την εφαρμογή, φυλάξτε το σε μέρη που δεν βλέπουν και προσεγγίζουν παιδιά. Δεν θα πρέπει να εφαρμόζεται σε παιδιά ηλικίας κάτω των δύο ετών. Για να το απλώσετε στην περιοχή του προσώπου, βάλτε στις παλάμες των χεριών σας και απλώστε προσεκτικά στο πρόσωπο, αποφεύγοντας τα μάτια και το στόμα. Μην αναπνέετε κατά την διάρκεια της εκνέφωσης.

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνεται προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός, συμβουλευτείτε ή επισκεφθείτε τον γιατρό.