Στο εμπόριο κυκλοφορούν δεκάδες αντηλιακά προϊόντα τα οποία καλύπτουν κάθε ανάγκη του καταναλωτικού κοινού. Μία καλή αντηλιακό προσώπου με χρώμα https://www.propharmacy.gr/kat/antiliako-proswpou-me-xrwma μπορεί να προστατέψει τον άνθρωπο από την υπεριώδη ακτινοβολία. Οι περισσότεροι στις μέρες μας εμπιστεύονται προϊόντα αντηλιακής προστασίας που περιέχουν φυσική σύνθεση συστατικών.

Χάρη στην πρόοδο της ιατρικής και της τεχνολογίας, είναι πλέον δυνατή η παρασκευή αντηλιακών με φίλτρα προστασίας από όλο το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας (UVA-UVB), αντιοξειδωτικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες που περιποιούνται σε βάθος την ανθρώπινη επιδερμίδα.

Τα κύρια συστατικά που κάνουν τη διαφορά, αφού έχουν πολλές και εντυπωσιακές ιδιότητες και μεγάλη ισχύ, είναι η σπιρουλίνα, ο χυμός αλόης,, το υαλουρονικό οξύ και η βιταμίνη Ε. Η σπιρουλίνα αποτελεί μία υπερτροφή, αφού είναι πλούσια σε βιταμίνες, αμινοξέα και μέταλλα. Έτσι, θρέφει τον οργανισμό και φυσικά το δέρμα μας, ενισχύοντας την υφή της επιδερμίδας και την άμυνά της απέναντι σε πιθανές μολύνσεις.

Ο χυμός Aloe Vera είναι πηγή βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων και αμινοξέων, έχει έντονη ενυδατική και καταπραϋντική δράση, βοηθώντας σε περιπτώσεις ερεθισμών, αναζωογονώντας την επιδερμίδα και προσφέροντας της θρεπτικά συστατικά. Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει σε βάθος και ενισχύει την ελαστικότητα του ταλαιπωρημένου δέρματος, που επιβαρύνεται τόσο από τις ακτίνες του ηλίου, όσο και από τους ρύπους του περιβάλλοντος.

Τέλος, η βιταμίνη Ε είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές και μαλακτικές ιδιότητες της. Τα παραπάνω συστατικά συμπληρώνονται από φυσικά έλαια για καλύτερη θρέψη και ενυδάτωση του δέρματος. Έτσι, μία φυσική αντηλιακή προσώπου, μπορεί να μας προστατέψει από την υπεριώδη ακτινοβολία, φροντίζοντας και με άλλους τρόπους το δέρμα μας.