Τα αντηλιακά μαυρίσματος προτιμώνται από άνδρες και γυναίκες κάθε άνοιξη και κάθε καλοκαίρι. Στην εποχή μας όλο και πιο πολλοί προσπαθούν να αποκτήσουν τους καλοκαιρινούς μήνες ένα βαθύ και ομοιόμορφο χρυσαφένιο μαύρισμα που διαρκεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Το Huile de Monoi Tahiti SPF6 Parfum Vanillier - Αντηλιακή προστασία & βαθύ μαύρισμα / Άρωμα βανίλια διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία των 100ml. Είναι κατάλληλο για σκουρόχρωμες επιδερμίδες και μπορεί να εφαρμοστεί με την ίδια άνεση και αποτελεσματικότητα τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα.

Αυτό το έλαιο προστατεύει την επιδερμίδα από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA και UVB, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα βαθύ, χρυσαφένιο μαύρισμα. Δεν περιέχει συντηρητικά και άλλες αλλεργιογόνες ουσίες, που είναι επιβλαβείς για το δέρμα. Εκτός από το καλοκαίρι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τον υπόλοιπο χρόνο, παρέχοντας θρέψη και ενυδάτωση στο δέρμα.

Ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος το δέρμα, αφήνοντας ένα απαλό και γλυκό άρωμα βανίλιας. Ανακινήστε καλά πριν την χρήση και εφαρμόστε το περίπου μισή ώρα πριν εκτεθείτε στις ακτίνες του ηλίου. Ανανεώνετε τακτικά. Για χρήση στο πρόσωπο, ψεκάστε μικρή ποσότητα στα χέρια και εφαρμόστε, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Όλα τα προϊόντα της σειράς Hei Poa ξεχωρίζουν για το μεθυστικό τους άρωμα, ενώ έχουν ως βάση το μονόι, το παραδοσιακό συστατικό της Ταϊτής, που έχει στις μέρες μας δεκάδες χρήσεις σε καθημερινή βάση.