Η αντηλιακή κρέμα παρέχει ασφαλή και αποτελεσματική προστασία σε αυτούς που επιθυμούν να χαρούν τον ήλιο, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για τις βλαβερές συνέπειες της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας. Τα νέας γενιάς προϊόντα υπόσχονται καλύτερη περιποίηση, αφού διαθέτουν βελτιωμένη σύνθεση και υφή, ενώ είναι πλούσια σε φυσικά συστατικά.

Η Bioderma Cicabio Soin Reparateur SPF50+ Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου & Σώματος διατίθεται στο εμπόριο σε συσκευασία των 30ml. Είναι ιδανική για περιπτώσεις με μικρές δερματικές βλάβες, που ενέχουν την πιθανότητα εξέλιξης σε υπερμελάγχρωση (καφές κηλίδες) και για περιοχές εκτεθειμένες στον ήλιο μετά από δερματολογική θεραπεία ή επέμβαση.

Η Cicabio Soin Reparateur SPF50+ δρα σε κάθε στάδιο της βιολογικής διαδικασίας αναδόμησης του δέρματος, χάρη στο συνδυασμό ρεσβερατρόλης και χαλκού. Περιορίζει την εξάπλωση υπερμελάγχρωσης (καφέ κηλίδες) και ρυθμίζει τον κύριο βιολογικό μηχανισμό του δέρματος, ενώ προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία SPF50+ / UVA 31 . Οι αντιβακτηριακοί παράγοντες (χαλκός-ψευδάργυρος) καθαρίζουν σε βάθος το δέρμα.

Το ενεργό συστατικό, Antalgicine ανακουφίζει γρήγορα από την αίσθηση δυσφορίας και μειώνει την τάση για φαγούρα, ενώ το κατοχυρωμένο φυσικό σύμπλεγμα D.A.F. αυξάνει τα όρια ανεκτικότητας του δέρματος. Είναι προϊόν φωτοσταθερό, αδιάβροχο, χωρίς άρωμα και χρωστικές (χρώμα του προϊόντος είναι φυσικό και απορρέει από τα ενεργά συστατικά).

Εφαρμόστε στην ερεθισμένη περιοχή και χρησιμοποιείστε το μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της επιδερμίδας. Είναι κατάλληλο για πρόσωπο, χείλη, σώμα σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη. Αποφεύγετε την περιοχή κάτω από τα μάτια.