Τα αντηλιακά προσφορές αποτελούν την ιδανική επιλογή για όλους τους καταναλωτές, μικρούς και μεγάλους, που σπεύδουν κάθε καλοκαίρι να αγοράσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα. Οι περισσότεροι επιλέγουν σκευάσματα με φυσικά συστατικά.
Το 25A Αντηλιακό Γαλάκτωμα Πεύκο & Φασκόμηλο κυκλοφορεί σε συσκευασία των 150ml και έχει πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF50. Είναι ιδανικό για εφαρμογή τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα.
Πρόκειται για φυσικό αντηλιακό γαλάκτωμα, που θεωρείται κατάλληλο για εφαρμογή και σε παιδιά και σε ανοιχτόχρωμoυς φωτότυπους. Η προσεγμένη σύνθεση με απολύτως φυσικά φίλτρα προσφέρει ολοκληρωμένη UVA και UVB προστασία από ηλιακά εγκαύματα και μακροχρόνιες βλάβες του δέρματος.
Είναι εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα πεύκου και φασκόμηλου αυτοφυή της κρητικής γης, τα οποία καταπραΰνουν και ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας. Έχει εύκολη εφαρμογή και παρέχει αδιάβροχη προστασία. Δεν περιέχει άρωμα, χημικά φίλτρα, χρωστικές ουσίες και οινόπνευμα, ενώ η πλούσια σύνθεσή του περιέχει εκχυλίσματα, αντιοξειδωτικούς παράγοντες και βιταμίνες.


Διαθέτει 100% φυσικά φωτοσταθερά αντηλιακά φίλτρα, που είναι ιδανικά για παιδικά και ευαίσθητα δέρματα, αφού δε προκαλούν ερεθισμούς. Το εκχύλισμα φλοιού πεύκου έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιοδραστικά φλαβονοειδή, παρέχοντας  αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, συμβάλλοντας σημαντικά στην προστασία της παιδικής και ευαίσθητης επιδερμίδας.
Το εκχύλισμα φασκόμηλου είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, ώστε να καταπραΰνει και να ενισχύει την άμυνα του παιδικού δέρματος στη UV ακτινοβολία. Περιέχει γλυκερίνη, προβιταμίνη Β5 (πανθενόλη), οργανικό μελισσοκέρι και εκχύλισμα αλόης, δραστικά συστατικά που ενυδατώνουν και περιποιούνται απαλά το δέρμα.