Οι ιώσεις, το κοινό κρυολόγημα και η γρίπη μας φέρνουν συχνά αντιμέτωπους με μια σειρά από ενοχλητικές καταστάσεις. Η καταρροή, το συνάχι, ο έντονος βήχας και η δύσπνοια συνθέτουν αυτό το εκνευριστικό παζλ για μικρούς και μεγάλους.

Το Charak Extrammune Syrup, 200ml είναι ένα ποιοτικό σκεύασμα, το οποίο αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων. Πρόκειται για ένα ισχυρό συμπλήρωμα από φυτικά εκχυλίσματα. Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού κατά τη διάρκεια μιας λοίμωξης, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά. Είναι ιδανική επιλογή για τις λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού, τις λοιμώξεις του δέρματος, της στοματικής κοιλότητας και τις κολπικές λοιμώξεις.

Η σύνθεσή του βασίζεται σε έναν ισχυρό συνδυασμό φυτικών εκχυλισμάτων. Εφόσον ακολουθηθούν σωστά οι οδηγίες χρήσεως, προσφέρει άμεση ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος και διαφυλάσσει την εξισορρόπηση του. Επιπλέον, έχει αντιβακτηριακή και αντιφλεγμονώδη δράση σε λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού όπως φαρυγγίτιδες, αμυγδαλίτιδες, ωτίτιδες, ιγμορίτιδες και στοματίτιδες.

Ενισχύει τη σύνθεση αμινογλοβουλίνης και βοηθάει αποτελεσματικά στη θεραπεία δερματικών παθήσεων όπως πυώδης ακμή, δερματίτιδες, δύσκολα στην επούλωση έλκη. Τέλος, έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Είναι πολύ χρήσιμο σε λοιμώξεις ανώτερου αναπνευστικού, το κοινό κρυολόγημα, τις εποχιακές ιώσεις και τις αλλεργικές αντιδράσεις.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μονοθεραπεία ή ως συμπληρωματική θεραπεία μαζί με αντιβιοτικά (των οποίων ενισχύει τη δράση), όταν η λοίμωξη το επιβάλλει. Η προτεινόμενη δοσολογία για τους ενήλικες είναι μία ταμπλέτα δύο φορές την ημέρα.