Τα αντικουνουπικά www.my-pharmacy.gr/tag/antikounoupika-gia-paidia για παιδιά ανήκουν σε μια κατηγορία προϊόντων που θεωρείται απαραίτητη για κάθε οικογένεια, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα απωθητικά κουνουπιών και άλλων εντόμων μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους τους ανθρώπους, αφού τα κουνούπια, οι μύγες και τα υπόλοιπα έντομα δεν κάνουν διακρίσεις.

Επιπλέον, υπάρχει και μια κατηγορία προϊόντων, τα οποία αφορούν τις πρώτες βοήθειες σε περιπτώσεις τσιμπημάτων. Το Aspivenin Συσκευή Αναρρόφησης Δηλητηρίου, ανήκει σε αυτήν. Πρόκειται για ένα προϊόν, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Είναι κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους, από τη βρεφική ηλικία μέχρι τους υπέργηρους.

Αποτελεί ιδανική επιλογή για την αποφυγή της φαγούρας, του πόνου και όλων των άλλων δυσάρεστων συνεπειών έπειτα από το τσίμπημα ή το δάγκωμα των εντόμων και όχι μόνο. Το ASPIVENIN δρα χωρίς να προκαλεί πόνο. Αντίθετα, οι πόνοι που οφείλονται στο τσίμπημα ή στο δάγκωμα, ελαττώνονται και εξαφανίζονται άμεσα. Το πρήξιμο και η φαγούρα απαλύνουν και σβήνουν.

Η συγκεκριμένη συσκευή αναρροφά το δηλητήριο ανώδυνα, χάρη στο κενό αέρα των 800 μίλι μπαρ που δημιουργείται στην επιφάνεια του δέρματος, όταν πιέσετε εντελώς κάτω το έμβολο. Επίσης, η σταθερή υπό πίεση χρήση του ASPIVENIN εμποδίζει την παραπέρα κυκλοφορία της δηλητηριώδους ουσίας από το σημείο του τσιμπήματος ή του δαγκώματος.

Έτσι, ανεβάζει την αλλεργική αντίδραση στα υψηλότερα στρώματα της επιδερμίδας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξουδετέρωση και της τοπικής αλλεργικής αντίδρασης. Πρέπει να χρησιμοποιηθεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα μετά από τσίμπημα ή δάγκωμα από, σκορπιούς, σφήκες, μέλισσες, κουνούπια, αλογόμυγες, τσούχτρες, δράκαινες (ψάρι) και την επαφή με δηλητηριώδη φυτά.