Τα αντηλιακά Vichy προσφέρουν μία σειρά από προϊόντα, των οποίων η πλούσια και κλινικά ελεγμένη σύνθεση μπορεί να κάνει τη διαφορά στην περιποίηση του δέρματος, παρέχοντας ταυτόχρονα ολοκληρωμένη και αποτελεσματική προστασία.

Ένα από αυτά τα σκευάσματα είναι και το αντιηλιακό γαλάκτωμα με υαλουρονικό οξύ και αδιάβροχη υφή, το οποίο προσφέρει προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας από τον ήλιο και τη φωτογήρανση. Το γαλάκτωμα προσώπου και σώματος με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF 50+ θεωρείται ιδανικό για εφαρμογή σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά, που αναζητούν άριστη αντηλιακή προστασία.

Για την καταπολέμηση των βλαβερών επιπτώσεων των UV στην επιδερμίδα, τα εργαστήρια Vichy ενσωμάτωσαν στο συγκεκριμένο γαλάκτωμα ένα σύστημα φίλτρων με βάση το Mexoryl®, ώστε να παρέχουν προστασία ευρέος φάσματος UVA-UVB με μεγάλη φωτοσταθερότητα. Η υποαλλεργική σύνθεση (χωρίς parabens) είναι δερματολογικά ελεγμένη και ενδείκνυται για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Περιέχει καταπραϋντικό και τονωτικό ιαματικό νερό της Vichy. Χάρη στη σύνθετη δράση του που διαρκεί, το δέρμα προστατεύεται από τον ήλιο και τη φωτογήρανση. Ακόμα, χάρη στην εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ σύνθεση του, εφαρμόζεται εύκολα και δεν αφήνει λιπαρότητα ή λευκά σημάδια. Η δροσερή και αδιάβροχη υφή του χαρίζει ευχάριστη αίσθηση σε κάθε εφαρμογή του στην επιδερμίδα.

Εφαρμόστε το γαλάκτωμα αμέσως πριν την έκθεση σας στις ακτίνες του ηλίου. Ανανεώνετε συχνά και σε άφθονη ποσότητα, κυρίως μετά το κολύμπι, το σκούπισμα με πετσέτα ή αν έχει προηγηθεί εφίδρωση.