Τα αντηλιακά προϊόντα αποτελούν μαζί με τα ενυδατικά σκευάσματα τις δύο αγαπημένες επιλογές που έχουν οι άνδρες και οι γυναίκες όσον αφορά την περιποίηση και την προστασία της επιδερμίδας τους κάθε άνοιξη και κάθε καλοκαίρι. Κάποια από αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και στα μαλλιά.

Το MONOI TIKI TAHITI TIARE ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Έχει δείκτη προστασίας SPF 3 και διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία των 60 ml. Είναι ένα λάδι για την ενυδάτωση των μαλλιών και του σώματος, το οποίο παρασκευάζεται με φυσικό τρόπο στην Ταϊτή. Κυκλοφορεί με άρωμα γαρδένια Ταϊτής.

Ενυδατώνει την επιδερμίδα, και την αφήνει απαλή με ένα υπέροχο φυσικό και διακριτικό άρωμα, ενώ την ίδια δράση παρέχει και στα μαλλιά, προστατεύοντας τα από την αφυδάτωση και την ξηρότητα.

Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μασάζ, κατά το οποίο διεισδύει σε βάθος στην επιδερμίδα και βοηθά στη χαλάρωση των μυών. Λόγω της υψηλής του περιεκτικότητας σε λάδι καρύδας, το Monoi Tiki γίνεται στέρεο κάτω από 20°C για να διατηρείται καλύτερα. Επανέρχεται σε ζεστές συνθήκες στην αρχική του μορφή.

Είναι ένα φυσικό προϊόν, απολύτως ασφαλές για γυναίκες σε κατάσταση εγκυμοσύνης και μαμάδες που θέλουν να χρησιμοποιούν φυσικά προϊόντα στο σώμα τους, όσο τα παιδιά τους έρχονται σε συχνή επαφή με την επιδερμίδα τους. Αυτό το σκεύασμα δεν περιέχει παραβίνες και είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε, ένα φυσικό αντιοξειδωτικό συστατικό.