Το αντηλιακό σπρέι είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν, το οποίο βοηθάει τους γονείς να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο όσον αφορά την προστασία των παιδιών τους, όταν αυτά βρίσκονται κάτω από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Το Wet Skin Spray Παιδικό Αντηλιακό Spray της Frezyderm που ψεκάζεται απευθείας σε βρεγμένο δέρμα, 200 ml είναι ιδανικό για παιδιά καθώς ο τρόπος εφαρμογής του, είναι ειδικά σχεδιασμένος, έτσι ώστε να μη διακόπτει το παιχνίδι ή την αθλητική δραστηριότητα σε θάλασσα ή παραλία. Πρόκειται για ένα υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο σκεύασμα, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς και αλλεργία.

Δεν περιέχει οινόπνευμα, χρώμα και parabens. Χάρη στην πρωτοποριακή του σύνθεση, μπορεί και ψεκάζεται απευθείας σε βρεγμένο δέρμα και παρέχει πολύ υψηλή προστασία. Είναι ιδανικό για παιδιά αφού εμφανίζει μεγάλη ανθεκτικότητα σε νερό, ιδρώτα και επαφή με την άμμο.

Διάφοροι παράγοντες όπως η περιβαλλοντική ρύπανση, το κρύο, η ζέστη, αλλά και τα ακατάλληλα καλλυντικά αποτελούν τις κυριότερες αιτίες για την αποδυνάμωση της φυσιολογικής δερματικής χλωρίδας και την εγκατάσταση παθογόνων μικροοργανισμών στο παιδικό δέρμα. Επιπλέον, προκαλούν την εμφάνιση ερεθισμού και ξηρότητας.

Έχει ελαφριά και μη λιπαρή σύνθεση, έτσι ώστε να μπορεί να απλώνεται εύκολα στην επιδερμίδα, χωρίς να κολλάει. Ακόμη, απορροφάται άμεσα, ενώ δεν αφήνει λευκά σημάδια και ίχνη λιπαρότητας. Είναι ένα αποτελεσματικό σκεύασμα για την καθημερινή περιποίηση και προστασία της παιδικής επιδερμίδας.