Οι καραμέλες για το λαιμό είναι το πιο απλό μέσο που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας μας, προκειμένου να απαλλαγεί από τα συμπτώματα μιας ίωσης ή ενός κρυολογήματος, όσον αφορά το ανώτερο αναπνευστικό σύστημα και τη στοματική κοιλότητα.

Το Cosval Propolina tabs 1000mg, 20 tabs ανήκει σε μια κατηγορία ποιοτικών προϊόντων, τα οποία έχουν άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Οι συγκεκριμένες ταμπλέτες βασίζονται σε μια πανίσχυρη σύνθεση με πρόπολη, θυμάρι και μελαλεύκη. Αποτελούν ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση του ξερού βήχα, του βήχα των καπνιστών και της κακοσμίας του στόματος. Έχουν αντιβακτηριδιακές, αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Ανακουφίζουν το λαιμό και φρεσκάρουν την αναπνοή. Οι αντισηπτικές, αντιβακτηριδιακές, αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες της πρόπολης συνδράμουν στην πρόληψη και θεραπεία φλεγμονών και λοιμώξεων. Το αιθέριο έλαιο της μελαλευκής (με τερπινεόλη-4) θεωρείται από τα πιο σημαντικά φυσικά αντισηπτικά.

Η εχινάκεια διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα και αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού στις μολύνσεις. Το θυμάρι είναι πλούσιο σε πτητικό έλαιο θυμόλης και βοηθάει σημαντικά κατά του επίπονου βήχα. Το διακριτικό άρωμα ευκαλύπτου χαρίζει δροσερή αναπνοή. Χρειάζεται προσοχή, για να μην υπάρξει υπερκατανάλωση.