Τα αντηλιακά μαυρίσματος αποτελούν ένα από τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις κάθε χρόνο, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού όπως δείχνουν τα στοιχεία, τα προτιμούν τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άνδρες. Οι εταιρείες καλλυντικών προσπαθούν διαρκώς να βελτιώσουν τη σύνθεση και την υφή των προϊόντων τους.

Το Nuxe Sun Tanning Oil - Λάδι Μαυρίσματος για Πρόσωπο & Σώμα έχει δείκτη προστασίας SPF10 και διατίθεται στο εμπόριο σε συσκευασία των 150ml. Είναι ένα θρεπτικό και μη λιπαρό λάδι μαυρίσματος, που προσφέρει διπλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB. Κυκλοφορεί χωρίς σιλικόνη, χωρίς οινόπνευμα και χωρίς ορυκτά έλαια, ώστε να μειώνει τον κίνδυνο της φωτογήρανσης και να εγγυάται ένα αψεγάδιαστο μαύρισμα σε μικρούς και μεγάλους.

Αυτό το ξηρό λάδι μαυρίσματος με μέτρια αντηλιακή και αντιγηραντική προστασία, παρέχεις το δέρμα σας λαμπερό μαύρισμα με μη λιπαρό αποτέλεσμα. Ενισχύει την διαδικασία του μαυρίσματος, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, ενώ δεν περιέχει σιλικόνη, οινόπνευμα και ορυκτέλαια. Σας χαρίζει ένα υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα. Δεν περιέχει parabens, είναι αδιάβροχο και μη φαγερωσογόνο.

Απλώστε επαρκή ποσότητα πριν εκτεθείτε στις ακτίνες του ηλίου. Επαναλάβετε συχνά μετά  από το κολύμπι, έντονη εφίδρωση ή σκούπισμα. Περιέχει νερό υάκινθου, που διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη, ανθό Kau Pe, που προστατεύει από ερεθισμούς, έλαιο macadamia, ηλιοτρόπιο και βούτυρο καριτέ, που θρέφουν την επιδερμίδα και συμβάλλουν άμεσα στην ενεργοποίηση της φυσικής διαδικασίας του μαυρίσματος.