Το αντηλιακό για βρέφη αποτελεί απαραίτητη αγορά για τους γονείς, που επιθυμούν να έχουν κοντά τους τα μωρά ή τα μικρά παιδιά τους, όταν επισκέπτονται μία παραλία ή κυκλοφορούν σε εξωτερικούς χώρους τους καλοκαιρινούς μήνες, που οι ακτίνες του ηλίου είναι καυτές.

Το Daylong Baby Cream SPF 30 διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία των 50ml και υπόσχεται υψηλή προστασία για τα βρέφη και τα μικρά παιδιά από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Η αντηλιακή αυτή κρέμα προφυλάσσει την υγεία της επιδερμίδας του μωρού, χάρη στα φωτοσταθερά φίλτρα UV που περιέχει.

Είναι ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα και διαθέτει την ειδική φόρμουλα Daylong για αντηλιακή προστασία και αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας. Περιέχει γλυκερίνη, που συμβάλλει σημαντικά στη θρέψη και ενυδάτωση της ταλαιπωρημένης από τον ήλιο βρεφικής επιδερμίδας. Άλλωστε το δέρμα των βρεφών και των παιδιών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και με αισθητά λιγότερες ποσότητες μελανίνης.

Οι σχετικές έρευνες που έχουν διεξαχθεί, δείχνουν πως ένα παιδί ηλικίας κάτω των 6 ετών, απορροφά τριπλάσια ποσότητα υπεριώδους ακτινοβολίας σε σχέση με έναν ενήλικα. Έτσι, απαιτείται μεγαλύτερη κινητοποίηση για την προστασία της επιδερμίδας του από τον ήλιο.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο προϊόν, που στοχεύει στην αποφυγή εμφάνισης αλλεργικών αντιδράσεων. Διαθέτει απαλή υφή, ώστε να απλώνεται σε πρόσωπο και σώμα με ευκολία. Η απορρόφηση της κρέμας πραγματοποιείται σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν αφήνει ίχνη. Δεν περιέχει άρωμα και πρόσθετα συντηρητικά.