Όλα τα σκευάσματα, τα οποία κυκλοφορούν στις μέρες μας στο εμπόριο, αποτελούνται από επαναστατικές συνθέσεις, οι οποίες τα βοηθούν να έχον άμεση και αποτελεσματική δράση. Με τον τρόπο αυτόν, ικανοποιούν όλες τις απατήσει και τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Το ίδιο συμβαίνει και με το αντηλιακό σπρέι https://www.propharmacy.gr/kat/antiliako-sprei/.

Το FREZYDERM Sun Screen Invisible SPF50, 150ml είναι ένα καινοτόμο σκεύασμα, το οποίο εγγυάται την υψηλού επιπέδου προστασία τόσο του προσώπου, όσο και του σώματος. Έχει πολύ υψηλό δείκτη προστασίας από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Εμφανίζει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και τον ιδρώτα.

Το συγκεκριμένο αντηλιακό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Θεωρείται ιδανική επιλογή για ανοιχτούς φωτότυπους δέρματος, φωτοευαισθησίες, δυσχρωμίες και περιπτώσεις ακραίας ηλιοφάνειας. Περιέχει φωτοσταθερά φίλτρα για αποτελεσματική ηλιοπροστασία και παράλληλα προφυλάσσει τα βλαστοκύτταρα του δέρματος από τις επιθέσεις της UVB.

Ακόμη, μειώνει τους ερεθισμούς της κεράτινης στοιβάδας που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία. Τέλος, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και επανορθώνει τη φθορά του κολλαγόνου από την UVA (φωτογήρανση). Είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο προϊόν. Δεν περιέχει parabens και άλλες αλλεργιογόνες ουσίες.

Έχει μη λιπαρή και ελαφριά υφή για να μπορεί να απλώνεται εύκολα χωρίς να κολλάει στο δέρμα. Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει λευκά ίχνη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φωτοευαίσθητα δέρματα, ανοιχτούς φωτότυπους, επιδερμίδες με ουλές, παλαιά εγκαύματα, σπίλους (ελιές) και τατουάζ. Επιπλέον, προσφέρει προστασία από δυσχρωμίες και πανάδες.