H διπλή ηλεκτρική κουβέρτα https://www.e-dructer.com/lefka-eidi/ilektrikes-kouvertes/ είναι μία επιλογή την οποία κάνουν όλο και πιο πολλοί άνδρες και γυναίκες, που θέλουν να ζεσταθούν οικονομικά τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Το ηλεκτρικό υπόστρωμα ηλεκτρικό υπόστρωμα Comfort με ύφασμα γουνάκι (προβατάκι) του οίκου Dream θεωρείται η καλύτερη επιλογή για μικρούς και μεγάλους. Η συγκεκριμένη ηλεκτρική κουβέρτα είναι εγκεκριμένη από τη British Electrotechnikal Approvals Board (B.EA.B. Αγγλίας) και από τον ΕΛΟΤ και πληροί τις προδιαγραφές του "Διεθνούς Οργανισμού C.E.E.".

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα (Λήμνος) από το 1972, από τα πιο γνήσια υλικά ελληνικών εργοστασίων πλην των αντιστάσεων (αγγλικής προελεύσεως), σε ένα σύγχρονο και υπερμοντέρνο εργοστάσιο, όπου υπάρχουν τα τελειότερα ηλεκτρονικά μηχανήματα. Κάθε ηλεκτρική κουβέρτα «DREAM» ελέγχεται και ακτινοσκοπείται σε ειδικά υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα.

Για αυτό κάθε ηλεκτρική κουβέρτα «όνειρο» σας προσφέρει ένα ζεστό, ξεκούραστο και ευχάριστο ύπνο. Η ηλεκτρική κουβέρτα «DREAM» ανακουφίζει τις ενοχλήσεις στους ανθρώπους οι οποίοι υποφέρουν από αρθριτικά, ρευματισμούς, ισχιαλγίες, ημικρανίες, σπαστικές νόσους στομάχου, ενοχλήσεις περιόδου, υποβοηθώντας την θεραπεία τους.

Έχει κατανάλωση 0.03€/10ώρες και είναι φτιαγμένη από ύφασμα γουνάκι
και Oko-Tex Standard 100 (No 42271/GR) υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Ακόμα, διαθέτει Safety system Dream, ειδική αντίσταση για προστασία από υπερθέρμανση και αυτόματη απενεργοποίηση.

Έχει δύο ανεξάρτητα χειριστήρια τριών θέσεων από άκαυστο πλαστικό (με ενδεικτική λυχνία. Τέλος αφαιρεί την υγρασία από το στρώμα και διατίθεται με γραπτή εγγύηση πέντε ετών. Διαστάσεις: ΠxΜ:(140x155)cm.