Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν το αδυνάτισμα και τη σύσφιξη σώματος και ιδικά τη σύσφιξη στήθους www.ifarmacy.gr/sysfiksi-stithous/ με διάφορους τρόπους λίγες μέρες πριν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Αυτό που επιδιώκουν, είναι να παρουσιαστούν με όσο το δυνατόν πιο περιποιημένη εξωτερική εμφάνιση στις παραλίες.

Στην προσπάθεια τους αυτή μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάποια εξειδικευμένα μέσα που προσφέρει η τεχνολογία. Ο λόγος για μια σειρά από βοηθήματα, τα οποία προκαλούν εφίδρωση και συσφίγγουν το σώμα. Το πιο γνωστό από αυτά είναι η ζώνη αδυνατίσματος.

Αυτό που κάνει, είναι η αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος στην περιοχή όπου φοριέται. Έτσι, δημιουργείται ένα περιβάλλον που μοιάζει με σάουνα. Ακολουθεί μεγαλύτερη εφίδρωση και χάνονται πιο γρήγορα τα περιττά υγρά του σώματος. Αυτό αποτελεί μια φυσιολογική διαδικασία ως αντίδραση στο περιβάλλον σάουνας, προκειμένου να διατηρηθεί η θερμοκρασία του σώματος σταθερή.

Η χρήση της ζώνης αδυνατίσματος μας βοηθάει να χάσουμε βάρος, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να ακολουθήσουμε μια ισορροπημένη δίαιτα. Σε διαφορετική περίπτωση, δε θα έχουμε σημαντικό όφελος. Εξάλλου, τη μεγαλύτερη ποσότητα υγρών θα την ξαναπάρουμε πίσω, αφού το καλοκαίρι χρειάζεται να πίνουμε περισσότερο νερό λόγω ζέστης.

Όμως ο συνδυασμός της ήπιας γυμναστικής με την προσεγμένη δίαιτα, μπορεί να μας δώσει μεγάλη ώθηση στο να χάσουμε λίπος και πόντους από τα επίμαχα σημεία. Έτσι, θα καταφέρουμε να βρεθούμε σε καλύτερη φυσική κατάσταση και με μικρές έστω αλλαγές στις παραλίες. Γιατί όποιος περιμένει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε λίγες μέρες, δύσκολα θα μείνει ικανοποιημένος.