Οι υψηλές απαιτήσεις που έχουν οι περισσότερες γυναίκες και αρκετοί άνδρες στις μέρες μας, όσον αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας τους, έχουν αυξήσει τον ανταγωνισμό ανάμεσα στις εταιρείες καλλυντικών. Τα αντηλιακά είναι από τα πιο εξελιγμένα σκευάσματα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Το Galenic Soin Soleil Spray Ultra Legere Corps & Visage SPF50+ Ανάλαφρο Αντηλιακό Σπρέι Προσώπου & Σώματος Πολύ Υψηλής Προστασίας, 125ml είναι ένα επαναστατικό προϊόν, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου προστασία και φροντίδα στην επιδερμίδα.

Το συγκεκριμένο αντηλιακό σπρέι μπορεί να εφαρμοστεί και στο πρόσωπο και στο σώμα και έχει πολύ υψηλό δείκτη προστασίας ενάντια στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Χάρη στη μη λιπαρή του υφή απλώνεται άνετα και απορροφάται πολύ γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και κατάλοιπα.

Προστατεύει την επιδερμίδα και την ενυδατώνει, βοηθώντας την ταυτόχρονα να αποκτήσει ένα λαμπερό και ομοιόμορφο μαύρισμα που διαρκεί περισσότερο.

Σύμφωνα με τα τεστ που έχουν γίνει, το συγκεκριμένο αντηλιακό σπρέι ενυδατώνει το δέρμα σε ποσοστό 96% και χαρίζει ένα έντονο μαύρισμα σε ποσοστό 84%. Η σύνθεση του βασίζεται στο συνδυασμό φυσικών συστατικών, όπως είναι το uncaria του Αμαζονίου, ένα φυτό που προστατεύει από τη φωτογήρανση και παράλληλα διατηρεί το DNA των κυττάρων.

Ακόμη, περιέχει ένα σύμπλεγμα τεσσάρων αντηλιακών φίλτρων, το οποίο προσφέρει ευρεία κάλυψη από τη UVA-UVB ακτινοβολία και βιταμίνη Ε για ικανοποιητική αντιοξειδωτική δράση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος.