Οι βιταμίνες για μαλλιά είναι απαραίτητες, αφού συμβάλλουν στο να διατηρείται η υγεία στο τριχωτό της κεφαλής. Στην εποχή που ζούμε οι περιβαλλοντικοί παράγοντες, η κακή διατροφή, το άγχος και το στρες, επηρεάζουν σημαντικά τον οργανισμό μικρών και μεγάλων.

Το Solgar ΣΕΤ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΛΥΣΗΣ για την Καλή Υγεία του Δέρματος, των Μαλλιών & των Νυχιών, με MyElements Beautin Collagen Πόσιμο Κολλαγόνο, με γεύση Φράουλα - Βανίλια, 500ml & μαζί Solgar Skin, Nails & Hair Formula Πολυφόρμουλα, 60 tabs αποτελεί την ιδανική λύση για την περιποίηση του δέρματος, των νυχιών και των μαλλιών.

To BEAUTIN COLLAGEN περιέχει υδρολυμένο κολλαγόνο ΡΕΡΤΑΝ σε μορφή πεπτιδίων και έχει διασπαστεί ήδη στο καταλληλότερο για απορρόφηση από τον ανθρώπινο οργανισμό μέγεθος, για καλύτερη και αποτελεσματικότερη αξιοποίηση. Για αυτό το λόγο αφομοιώνεται άμεσα από τον οργανισμό και κάνει τη διαφορά.

Τα πεπτίδια κολλαγόνου διανέμονται στο ανθρώπινο σώμα, ιδιαίτερα στο χόριο (υπόστρωμα) του δέρματος, και παρέχουν τα δομικά στοιχεία για το σχηματισμό των ινών ελαστινης. Επιπλέον, διεγείρουν τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών, ενισχύοντας τη φυσική διαδικασία σύνθεσης κολλαγονου και υαλουρονικού οξέος από τον οργανισμό.

Το υαλουρονικό οξύ λειτουργεί συμπληρωματικά ως παράγοντας πλήρωσης (filler) της επιδερμίδας. Ενισχύει την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας εκ των έσω και βελτιώνει την όψη του δέρματος. Δυναμώνει μαλλιά και νύχια και συντελεί στην υγεία του συνδετικού ιστού, των χόνδρων και των αρθρώσεων. Ακόμα, διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και περιέχει υψηλής ποιότητας κολλαγόνο από καθαρή φυσική πηγή ιχθύων.