Η Solene πρωτοπορεί κάθε χρονιά, προσφέροντας μία σειρά από πολλά προϊόντα της σε οικονομικά πακέτα. Ξεχωρίζουν ανάμεσά τους τα αντηλιακά 1+1 δώρο, https://www.propharmacy.gr/kat/antiliaka-1-1-dwro που μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις προστασίας και φροντίδας του δέρματος.

Το SOLENE - PROMO PACK DRY TOUCH περιλαμβάνει αντηλιακή κρέμα προσώπου με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF50 σε συσκευασία 50ml και δώρο αντηλιακό γαλάκτωμα σπρέι με υψηλό δείκτη προστασίας SPF30 σε συσκευασία 150ml.

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου Dry Touch ενδείκνυται για εφαρμογή σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.  Είναι ενισχυμένη με την τεχνολογία Aquatic και απορροφάται άμεσα, παρέχοντας ένα ορατά στεγνό αποτέλεσμα που διαρκεί, ενώ συμβάλλει στη μακροπρόθεσμη ικανότητα της επιδερμίδας να διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας σε ιδανικό επίπεδο.

Έτσι, αφήνει στο δέρμα μία βελούδινη αίσθηση. Δεν αφήνει λευκά σημάδια και είναι εξαιρετικά ανθεκτική στο νερό, δερματολογικά ελεγμένη και υποαλλεργική. Δεν έχει  parabens, parafin oil και ethanolamine.

Το αντηλιακό γαλάκτωμα σπρέι είναι κατάλληλο για μη ανθεκτικές στον ήλιο επιδερμίδες. Περιέχει ελαφριά φόρμουλα για εύκολη εφαρμογή, ενώ χαρίζει ανάλαφρη αίσθηση. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό και υποαλλεργικό. Διατίθεται σε συσκευασία airless και είναι δερματολογικά ελεγμένο. Δεν περιέχει parabens, parafin oil, ethanolamine και σιλικόνη.

Εφαρμόστε ομοιόμορφα άφθονη ποσότητα σε όλο το πρόσωπο για το πρώτο προϊόν και σε όλο το σώμα για το δεύτερο, περίπου μισώ ώρα πριν εκτεθείτε στον ήλιο και επαναλάβετε τακτικά, ειδικά μετά το κολύμπι, το σκούπισμα και την εφίδρωση.