Πολλοί αναρωτιόνται πως είναι δυνατό γνωστοί σταρ της τηλεόρασης να κάνουν το αδυνάτισμα παιχνίδι και να έχουν τόσο περιποιημένη και κομψή σιλουέτα. Αυτό συμβαίνει ακόμη και έπειτα από μια εγκυμοσύνη ή ένα σοβαρό χειρουργείο που τους κράτησε για πολλές μέρες στο κρεβάτι.

Η απάντηση έχει να κάνει με τις λύσεις που προσφέρει η επιστήμη και διαφέρουν πολύ από τις κλασικές δίαιτες και την πολύωρη γυμναστική. Μία από τις διαδεδομένες μορφές αδυνατίσματος στο εξωτερικό είναι η Celludrop. Πρόκειται για μια διαδικασία που εξαφανίζει το λίπος μέσα σε λίγες μέρες, αφού στοχεύει άμεσα στα λιποκύτταρα και όχι σε όλο το σώμα.

Οι γιατροί στο επιστημονικό κέντρο Advanced Medical Aesthetics στην Columbia, τονίζουν πως αυτή η θεραπεία στην κυριολεξία λιώνει το λίπος. Το μυστικό της βρίσκεται στη διπλή της δράση. Από τη μια πλευρά λιώνει το λίπος με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων και από την άλλη το παγώνει με την κρυολιπόλυση.

Η εφαρμογή που γίνεται πάνω στο σώμα είναι απλή και δεν υπάρχουν παρενέργειες. Μια μεταλλική κεφαλή έρχεται σε επαφή με τις συγκεκριμένες περιοχές όπου έχει συσσωρευτεί το λίπος και με τη μετάδοση των κατάλληλων συχνοτήτων, το λιώνει. Ο υποβαλλόμενος στη θεραπεία αισθάνεται μόνο ζέστη ή κρύο. Μέσα σε λίγες μέρες ο οργανισμός αποβάλλει το περιττό λίπος.

Η μέθοδος Celludrop υπόσχεται αποτελέσματα μέσα σε λίγες μέρες. Συνήθως απαιτούνται έξι συνεδρίες των 30 λεπτών που κοστίζουν περίπου 80 ευρώ η κάθε μία. Με αυτή τη θεραπεία ενισχύεται η αναπαραγωγή κολλαγόνου, και επιτυγχάνεται η σύσφιξη.