Τα αντιφθειρικά www.mamacorner.gr/cat/antiftheirika ανήκουν σε μια κατηγορία προϊόντων, τα οποία θεωρούνται απαραίτητα για τη διατήρηση της καλής υγείας του τριχωτού της κεφαλής. Απευθύνονται κατά βάση σε παιδιά μικρή ηλικίας, ωστόσο μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από ενήλικες.

Το Paranix Spray Σπρέι Aγωγή που εξαλείφει Ψείρες & Κόνιδες με μία Εφαρμογή 6m+, 100ml είναι ένα πρωτοποριακό σκεύασμα, το οποίο υπόσχεται άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα ενάντια στις ψείρες και τις κόνιδες. Είναι πανεύκολο στη χρήση και δεν περιέχει εντομοκτόνα.

Αποτελεί μια πολύ αποτελεσματική αγωγή κατά των φθειρών του τριχωτού της κεφαλής και των αυγών τους. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, αρκεί να ακολουθηθούν πιστά όλες οι οδηγίες χρήσεως. Εξολοθρεύει τις φθείρες μέσα σε χρονικό διάστημα δεκαπέντε λεπτών. Είναι άοσμο, ενώ έχει περάσει με επιτυχία όλους τους κλινικούς και δερματολογικούς ελέγχους πριν λάβει άδεια κυκλοφορίας στο εμπόριο.

Μαζί με το προϊόν, παρέχεται ειδική χτένα απομάκρυνσης των φθειρών εντός της συσκευασίας. Το κάθε σπρέι έχει διάρκεια έως και τέσσερις εφαρμογές. Είναι κατάλληλο για χρήση από την ηλικία των έξι μηνών και άνω.

Ψεκάστε το Paranix Spray σε στεγνά μαλλιά από απόσταση περίπου δέκα εκατοστών από τα μαλλιά και βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει όλη την περιοχή, καθώς και το δέρμα του τριχωτού της κεφαλής. Κάντε καλό μασάζ, ξεκινώντας από τις ρίζες προς τις άκρες. Αφήστε το προϊόν να δράσει για 15 λεπτά. Απλώστε επαρκή ποσότητα σαμπουάν απευθείας στο μαλλιά, χωρίς προηγουμένως να τα έχετε βρέξει. Λούστε τα και ξεβγάλετέ τα μ ζεστό νερό. Επαναλάβετε το λούσιμο και το ξέβγαλμα.