Όλοι λίγο ή πολύ γνωρίζουμε κάποιες από τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει η βιταμίνη C. Εξάλλου, είναι τόσοι πολλοί οι τομείς στους οποίους επεμβαίνει, που είναι αδύνατον για κάποιον να μην έχει ακούσει κάτι γι’ αυτήν.

Το Health Sign HS Vitamin C plus Βιταμίνη C Υψηλής Βιοδιαθεσιμότητας σε μη Όξινη Μορφή, 90 caps είναι ένα πολύ ποιοτικό σκεύασμα από μια ιδιαίτερα γνωστή εταιρεία. Είναι ιδανική επιλογή για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και τη μείωση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος.

Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής παρέχει βιταμίνη C έτοιμη για απορρόφηση. Η συγκεκριμένη ουσία συμβάλλει στο σχηματισμό κολλαγόνου για την καλή λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, του δέρματος, των οστών, των ούλων  και των χόνδρων. Η μη όξινη μορφή της βιταμίνης C μειώνει τις στομαχικές ενοχλήσεις.

Η Vitamin C Plus της εταιρείας Health Sign παρέχει μια βιοδραστική μορφή βιταμίνης C. Ο ειδικός συνδυασμός της με εκχύλισμα φρούτων μύρτιλλου, εκχύλισμα μαύρου πιπεριού, βιοφλαβονοειδή και εσπεριδοειδή την ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο. Το ασκορβικό ασβέστιο, που είναι η μη όξινη μορφή της βιταμίνης C, είναι η καταλληλότερη για άτομα με ευαισθησία στο στομάχι, έλκη και εντερικά προβλήματα.

Η βιταμίνη C συμβάλλει στη διατήρηση της καλής λειτουργίας του ανοσοποιητικού. Τα βιοφλαβονοειδή είναι μια μεγάλη ομάδα φυτικών χρωστικών που συναντώνται στις τροφές. Έχει αποδειχθεί ότι τα βιοφλαβονοειδή αυξάνουν την απορρόφηση της βιταμίνης C. Οι ανθοκυανίνες του μύρτιλλου μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιοπαθειών. Βοηθούν ιδιαίτερα τα άτομα με αιμορροΐδες, αλλεργίες, άσθμα και συμπτώματα εμμηνόπαυσης.