Τα αντηλιακά frezyderm αποτελούνται από μία τεράστια γκάμα προϊόντων, τα οποία είναι δερματολογικά ελεγμένα και έχουν διαπιστωμένη ισχυρή δράση, ώστε να προσφέρουν τόσο άμεση και αποτελεσματική προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, όσο και βαθιά περιποίηση στην επιδερμίδα. Χάρη στη σύνθεσή τους καλύπτουν τις ανάγκες που παρουσιάζει κάθε τύπος δέρματος και μπορούν να εφαρμοστούν με άριστα αποτελέσματα από όλες τις ηλικίες ανδρών και γυναικών.
Ένα από τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας είναι το SUN SCREEN FACE CREAM SPF 20. Πρόκειται για μία πουδρέ αντηλιακή κρέμα προσώπου, που έχει ισχυρή δράση κατά της ηλιακής ακτινοβολίας και είναι ανθεκτική στο νερό.
Θεωρείται ιδανική για σταρένιες και μελαχρινές επιδερμίδες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς και για καθημερινή χρήση όλο το χρόνο αφού μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τύπο δέρματος. Προσφέρει παρατεταμένη και σταθερή ηλιοπροστασία, καθώς και προστασία στα βλαστοκύτταρα του δέρματος, του οποίου το DNA θωρακίζει.


Ακόμα, ενισχύει τους μηχανισμούς αυτοεπιδιόρθωσής του και το προστατεύει αποτελεσματικά από τη φωτογήρανση και τη φωτοανοσοκαταστολή. Τέλος, παρέχει αντιοξειδωτική προστασία στην επιδερμίδα και καταπολεμάει τους περιβαλλοντικούς ρύπους. Είναι δερματολογικά ελεγμένο προϊόν χωρίς parabens.
Θεωρείται κατάλληλο για χρήση κάθε μήνα, κάθε εποχή και μπορεί να εφαρμοστεί με την ίδια αποτελεσματικότητα σε κάθε φωτότυπο και κάθε τύπο δέρματος. Πρόκειται για μία κρέμα προσώπου που περιποιείται το δέρμα όλων των ηλικιών σε βάθος και με πολλούς τρόπους, χαρίζοντας την απαραίτητη προστασία.