Τα αντιφθειρικά www.my-pharmacy.gr/antifthirika αποτελούν την καλύτερη επιλογή για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να ξεμπερδεύουν με τις ψείρες και τα προβλήματα που αυτές δημιουργούν. Στις μέρες μας κυκλοφορούν στην αγορά πληθώρα τέτοιων σκευασμάτων, που υπόσχονται να σας απαλλάξουν από αυτά τα παράσιτα.

Το Paranix Shampoo Αντιφθειρικό Σαμπουάν διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία των  200ml. Το συγκεκριμένο σαμπουάν έχει ελεγχθεί κλινικά και έχει αποδειχθεί πως εξολοθρεύει το 100% των φθειρών του τριχωτού του κεφαλής, μέσα σε 10 λεπτά. Η διπλή του δράση, προκαλεί ασφυξία, αλλά και αφυδάτωση των φθειρών του τριχωτού της κεφαλής και των αυγών τους. Είναι κατάλληλο για χρήση από ενήλικες και παιδιά άνω των δύο ετών.

Περιέχει ορυκτά έλαια (φυσικό συστατικό) και διμεθικόνη. Δεν περιέχει εντομοκτόνα. Έχει ευχάριστο άρωμα. Απλώστε ομοιόμορφα σε στεγνά μαλλιά και χρησιμοποιήστε επαρκή ποσότητα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει όλα τα μαλλιά. Κάντε καλό μασάζ, ξεκινώντας από τις ρίζες προς τις άκρες. Δώστε έμφαση στην περιοχή του αυχένα και στην περιοχή πίσω από τα αυτιά.

Αφήστε το προϊόν να δράσει για 10 λεπτά και στη συνέχεια, προσθέστε επαρκή ποσότητα νερού στα μαλλιά ώστε, να δημιουργηθεί αφρός. Λούστε καλά τα μαλλιά. Επαναλάβετε την αγωγή μετά από επτά ημέρες, για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Η συγκεκριμένη αγωγή θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα εφόσον ακολουθήσετε σωστά τις οδηγίες χρήσεως. Μην ξεχνάτε πως η εφαρμογή του σαμπουάν σε μικρά παιδιά θα πρέπει να γίνεται πάντα από τους γονείς.