Το αδυνάτισμα ποδιών https://www.ifarmacy.gr/tag/adunatisma-podiwn δεν είναι εύκολη υπόθεση, ιδιαίτερα για όσους κάνουν καθιστική ζωή και αρέσκονται να απολαμβάνουν πικάντικες ή γλυκές γεύσεις το βράδυ. Οι περισσότεροι από αυτούς αρνούνται να μπουν στη διαδικασία μιας δίαιτας, που μπορεί να τους στερήσει τις αγαπημένες τους γεύσεις και συνήθειες. Υπάρχουν όμως συγκεκριμένες τροφές, που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και αυτούς τους ανθρώπους.

Πρόκειται για μερικές εύκολες συνταγές που αποτελούνται από απλά υλικά, ενώ παράλληλα ετοιμάζονται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Έτσι, μπορούν να δοκιμαστούν και από άτομα που γυρίζουν αργά το βράδυ στο σπίτι και η κούραση από τη δουλειά τους έχει καταβάλλει.

Μπορείτε να επιλέξετε μια μακαρονοσαλάτα, αντί για μια κλασική μακαρονάδα. Λίγα κοφτά μακαρόνια ή βίδες, μια τομάτα, ένα κομμάτι φέτα, ελιές, λίγο ελαιόλαδο και κάπαρη ολοκληρώνουν τη συνταγή. Χρειάζονται μόλις 10 λεπτά για να ετοιμαστεί. Μπορείτε να δοκιμάσετε μια λιαστή τομάτα ή ανθότυρο για ξεχωριστή γεύση.

Υπάρχει και η επιλογή μιας διαφορετικής ομελέτας με σουσάμι. Ένα αυγό, μια κουταλιά του γλυκού λάδι, λίγο αλάτι και πιπέρι, ένα κουταλάκι σουσάμι, μία κόκκινη πιπεριά, ένα σέλερι και λίγο τριμμένο τυρί είναι τα υλικά που χρειάζονται για να ετοιμαστεί σε δεκαπέντε λεπτά. Συνοδεύεται με λίγο ψωμί ή φρυγανιές.

Τα παραπάνω πιάτα μπορούν να καταναλωθούν παρέα με ένα μικρό ποτήρι κρασί ή λίγη μπύρα. Όσοι θέλουν και κάτι γλυκό, ας δοκιμάσουν λίγη μαρμελάδα με φρυγανιές ή ένα γλυκό του κουταλιού.