Οι βιταμίνες για μαλλιά είναι ένα προϊόν που περιέχει ειδικά μελετημένη σύνθεση για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο τριχωτό της κεφαλής. Το συγκεκριμένο θέμα ταλαιπωρεί άνδρες και γυναίκες διάφορων ηλικιών.

Το Terranova Beauty Complex Hair Skin Nails Ιδανική Φυσική Λύση για την ενίσχυση της Ομορφιάς εκ των Έσω, 100 caps θεωρείται κατάλληλο σκεύασμα για αντιγήρανση, επανόρθωση της φθοράς του δέρματος και ενδυνάμωση των μαλλιών και των νυχιών.

Η καινοτόμος και διαφοροποιημένη σύνθεση με μεγάλο εύρος συστατικών αυτού του σκευάσματος, προάγει την καλή υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, καροτενοειδή και ΜSM (methylsulfonylmethane) σε συνεργιστική δράση, για μέγιστη απορρόφηση με το ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων Magnifood, τα οποία χαρίζουν στον οργανισμό θρεπτικά, αντιοξειδωτικά, αποτοξινωτικά συστατικά και τα ωφέλιμα ωμέγα 7 λιπαρά οξέα. Πρόκειται για ένα 100% φυσικό προϊόν, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά.

Μάλιστα, το Διεθνές Βραβείο Φυσικής Ομορφιάς «Natural Health International Beauty Award 2015» απονεμήθηκε στο TERRANOVA Beauty Complex Skin-Hair-Nails, για τη μοναδική φυσική σύνθεσή του που ενισχύει την ομορφιά από μέσα. Θεωρείται ιδανικό και για vegetarian και vegans. Διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία με 100 κάψουλες φυτικής κυταρρίνης από πολτό ξύλου κωνοφόρων δέντρων.

Περιέχει: Βιταμίνη Α, Βιταμίνη C, Ψευδάργυρος, ΜSM, Νεροκάρδαμο, Ρίζα άρκτιου, Φύλλα ασιατικής σεντέλας (Gotu Kola), Σπόροι κολοκύθας, Ακατέργαστοι κόκκοι κακάο, Πίτουρο ρυζιού, Βατόμουρο Βilberry, Καρπός και φύλλα ιπποφαούς, Φύλλα τσουκνίδας, Βλαστός εκουιζέτου.